CULTURA

Almussafes programa un Festival de Monòlegs

Se celebrarà els dies 18 i 19 de maig en el Centre Cultural amb dos espectacles, un en valencià i un altre en castellà

Entre els artistes confirmats es troben noms com  J. J. Vaquero, Txabi Franquesa, Maria Juan o Toni de l’Hostal

La iniciativa s’emmarca dins de la programació de la VI Setmana de la Salut, que es desenvoluparà del 13 al 19 de maig


Els millors humoristes d’Espanya i de la Comunitat Valenciana participaran els dies 18 i 19 de maig en el Festival de Monòlegs organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes. El dissabte 18 a les 20 hores actuaran Maria Juan, Toni de l’Hostal, Carol Tomás i Pepa Cases, mentre que el diumenge 19 a les 19 hores l’escenari del Centre Cultural rebrà a Patrícia Espejo, J. J. Vaquero i Txabi Franquesa. El consistori municipal ja ha posat a la venda en www.agendaalmussafes.com i en la recepció del citat edifici públic les entrades per a gaudir d’aquests dos espectacles que formen part de la programació de la VI Setmana de la Salut. 

L’humor protagonitzarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig a Almussafes. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la població ha programat per a aquestes dues jornades un nou festival de monòlegs en el qual actuaran alguns dels artistes més destacats de l’escena nacional. Un total de set còmics i còmiques es donaran cita en dos espectacles que es desenvoluparan a la sala d’actes del Centre Cultural.

El dissabte 18, a les 20 hores, el públic podrà gaudir de les actuacions de Maria Juan, Toni de l’Hostal, Carol Tomás i Pepa Cases, en un recital íntegrament en valencià que estarà amenitzat pel grup The Black Apes, banda que adopta el llenguatge musical de Led Zeppelin i que, segons l’organització, no deixa indiferent a ningú. Les entrades per a aquest primer esdeveniment del certamen poden adquirir-se ja per 8 euros.

El diumenge continuarà la diversió amb un espectacle en castellà a càrrec de Patrícia Espejo, J. J. Vaquero i Txabi Franquesa. Espejo, especialista en humor absurd i irracional, donarà pas durant la funció a les actuacions de J.J Vaquero, que aborda la seua vida quotidiana sense pèls en la llengua, i Txabi Franquesa, qui assegura que la seua vinculació a la comèdia va començar de forma precoç en el ventre de la seua mare. En aquest cas l’espectacle començarà a les 19 hores i el preu de les entrades és de 10 euros.

Aquest festival, que es planteja per primera vegada a la ciutadania, forma part de l’agenda d’actes de la VI Setmana de la Salut, iniciativa que es desenvoluparà del 13 al 19 de maig amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la importància d’incorporar a les nostres rutines diàries els hàbits de vida saludables i que comptarà amb la col·laboració de nombroses associacions i empreses de la localitat. Les entrades poden adquirir-se ja en www.agendaalmussafes.com i en la recepció del Centre Cultural en el seu horari habitual d’obertura.

Categories: CULTURA, NOTÍCIES