CELEBRACIONS

Un total de 775 Jubilats i Pensionistes celebren la festa dedicada als seus patrons

El sopar amb espectacle va tindre lloc el passat divendres 26 de juliol en el pati del CEIP Almassaf

Seguint la tradició, els representants de la quinta de l’any passat van entregar el banderí al grup que s’ha incorporat a l’entitat aquest 2019


L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes va celebrar el passat divendres 26 de juliol el sopar commemoratiu dels seus patrons, San Joaquim y Santa Ana. Un total de 775 persones assistiren a la cita, que va comptar amb la presència del President de l’entitat, José Doria, de l’alcalde, Toni González i de la regidora dels Majors, Paqui Oliver. La vetllada va estar amenitzada amb una sèrie d’actuacions, entre elles, “La Rondalla” de Benifaió que va ambientar el sopar, un espectacle del humorista Paco Calonge i una actuació amb Carlos Chova com a protagonista.

El col·lectiu de majors d’Almussafes va celebrar el passat divendres 26 de juliol el seu dia gran. A partir de les 21.30 hores, el pati del CEIP Almassaf va acollir l’acte, organitzat anualment des de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, en col·laboració amb l’Ajuntament.

Seguint amb la tradició, els representants de la quinta de l’any 1953, Rosa Carbonell i Àngel Salcedo, entregaren el banderí de l’associació a M.ª Carmen Castelló i Héctor Villalba, delegats de la quinta del 1954, que són els que comencen a formar part de l’entitat en complir en 2019 els 65 anys.

Durant el sopar es va rendir homenatge a Consuelo Linares, a la que li van reconèixer els seus 21 anys com a secretària de l’Associació Jubilats i Pensionistes d’Almussafes i l’agraïment per la seua labor i entrega desinteressada durant tots aquests anys.

El president de l’entitat, José Doria, mostra la seua satisfacció pel resultat de la festa celebrada en honor a les persones majors, que en aquesta edició ha integrat un espectacle protagonitzat per “La Rondalla” de Benifaió, l’artista Carlos Chova i l’humorista Paco Calonge.