ESPORTS

L’almussafeny Rafa García guanya el Campionat d’Espanya de Tir Esportiu en categoria Sènior

El membre del Club de Caçadors ‘El Perdigó’ va anotar 174/200 punts durant el torneig, que es va celebrar en Oristà, província de Barcelona

Fa dos mesos es va alçar campió de la Copa d’Espanya en la localitat albacetenya d’Almansa


El passat cap de setmana, l’almussafeny Rafa García va ampliar novament el seu palmarés de la present temporada. L’esportista, membre del Club de Caçadors ‘El Perdigó’ d’Almussafes, va aconseguir l’or en la categoria Sènior en el XLV Campionat d’Espanya de Tir Esportiu que es va celebrar del 26 al 28 de juliol en el Camp de Tir Vilaregut del municipi català d’Oristà.

En aquesta convocatòria, organitzada per la Federació Espanyola de Caça, l’esportista va sumar un total de 174/200 punts en els exercicis realitzats, la qual cosa li va permetre situar-se en el més alt del podi i portar-se el corresponent trofeu. Durant el cap de setmana, es van reunir en la citada localitat 362 tiradors.

Amb aquesta victòria, García ha signat el doblet, atés que fa dos mesos també va ser primer en aquesta modalitat esportiva en la Copa d’Espanya que es va dur a terme a Almansa, Albacete.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES