ASSOCIACIONS

AECC Almussafes recapta més de 6.000 euros en la gala benèfica del càncer

El sopar solidari es va celebrar el passat 27 de juliol en el pati del CEIP Almassaf

Gràcies a les donacions de comerços, associacions i particulars es va aconseguir destinar 9 dels 10 euros de les entrades a la investigació d’aquesta malaltia

La vetllada va estar amenitzada per diferents actuacions i per la representació del sainet valencià “De Rebot”, a carrec de la Falla Primitiva


La Junta Local “Lluita contra el Càncer d’Almussafes” va organitzar, un any més, la gala benèfica del càncer. La undècima edició de la iniciativa va reunir en el pati del col·legi públic Almassaf a un total de 677 comensals el passat 27 de juliol. Cadascuna d’aquestes entrades venudes, així com les 150 recaptades a través de la fila 0, suposa una aportació de capital per al finançament de l’estudi de la malaltia. Aquest any gràcies a les donacions i ajustos de preu de diferents empreses del sector de l’alimentació va ser possible destinar 9 dels 10 euros a la lluita contra el càncer.

Molta satisfacció per part d’ AECC Almussafes, després de la celebració, el passat dissabte 27 de juliol del sopar-gala benèfica del càncer, un esdeveniment que va reunir a més de 600 veïns i veïnes i que va mobilitzar a nombroses associacions i empreses.

A l’acte es va accedir mitjançant la compra d’un tiquet per valor de 10 euros, dels quals 9 es van destinar íntegrament a la recerca d’aquesta malaltia. Aquesta quantitat aportada a la causa fou possible, en gran part, a la col·laboració dels comerços d’alimentació locals, ja que donaren part dels entrants del sopar o reduïren el preu de venda perquè es poguera destinar més diners a la investigació del càncer.

“Hem aconseguit recaptar més de 6.000 euros i tot ha sigut possible gràcies a la col·laboració d’associacions, comerços, particulars i dels mateixos membres de l’associació, que treballen de forma altruista en la causa”, declara la presidenta, Adela Lladosa.

Com cada any, un elenc d’artistes va amenitzar el sopar de forma desinteressada. En aquesta edició, es va comptar amb la presència del Duo Touch, integrat per Victor Ruiz i la seua parella Noelia García, el cantant Poli i l’ il·lusionista Álex André.

La Falla Primitiva d’Almussafes va escenificar el divertit sainet valencià “De rebot” i, després de concloure l’actuació, es va sortejar, entre el públic assistent, una sèrie de regals aportats per les diferents associacions i comerços locals.

La monitora, Mª Carmen Castellanos, va clausurar la vetllada amb una gran sessió de ball.