ESPORTS

Un or i un bronze per al CEGA Almussafes en l’autonòmic

Sofia Ortells es va proclamar campiona autonòmica Benjamí

La seua companya Claudia Palau va aconseguir el bronze en aquesta mateixa cita esportiva en categoria Prebenjamí

Al costat d’elles viatjaran també a Guadalajara per a participar en el Campionat d’Espanya altres vuit gimnastes de l’entitat esportiva almussafenya


Un total de 10 joves gimnastes del Club Esportiu Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA), participaran en el Campionat d’Espanya Individual Base i en la Copa Base de Conjunts que se celebraran a finals d’abril a Guadalajara. En la Fase Autonòmica celebrada a Ontinyent el passat dissabte 25 de març, Sofia Ortells va aconseguir penjar-se l’or en Benjamí i Claudia Palau va aconseguir el bronze en categoria Prebenjamí. També es van classificar les gimnastes Jéssica Carmona, Estela González, Aroa Adrián i l’equip Aleví.

El Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA) acaba de finalitzar un altre intens cap de setmana que ja s’ha convertit en un dels més importants de la present temporada. La localitat valenciana d’Ontinyent va acollir el passat dissabte 25 de març la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya Individual Base i de la Copa Base de Conjunts. En les proves, les integrants de l’entitat van arreplegar diverses medalles i moltes d’elles van aconseguir classificar-se per a la citada competició a nivell nacional, que se celebrarà del 26 a 30 d’abril en el Pavelló Multiusos de Guadalajara.

La jove Sofia Ortells, va aconseguir pujar al més alt del calaix i arreplegar la medalla d’or que l’acredita com a campiona autonòmica de la categoria Benjamí. Segons el club, “va realitzar un espectacular exercici fruit del treball i la constància que haurà de repetir en el Campionat d’Espanya de Guadalajara per a intentar portar al CEGA i a la Comunitat Valenciana a les posicions que mereixen”. També va aconseguir pujar al podi Claudia Palau. L’esportista, que competia en categoria Prebenjamí, va aconseguir una important tercera posició que la va convertir en bronze autonòmic.

Malgrat no haver pogut aconseguir medalla, els seus excel•lents resultats també van donar el passe per al Campionat d’Espanya a altres gimnastes del club almussafeny. Jéssica Carmona, Estela González i Aroa Adrián també estaran en el Campionat d’Espanya Individual Base. Per la seua banda, l’equip Aleví, que ja s’havia proclamat anteriorment campió provincial, va finalitzar la seua actuació autonòmica en una estupenda quarta posició, la qual cosa també els concedeix el passe per a viatjar a la citada ciutat castellano-manxega per a demostrar el seu bon fer en la Copa d’Espanya de Conjunts Base.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES