NOTÍCIES

Un nou agent s’incorpora al cos policial d’Almussafes

Sis oficials, dotze agents fixos i deu interins integren, en l’actualitat, el Departament Policial


El consistori d’Almussafes acaba renovar el seu dispositiu policial amb un nou agent interí, que passa a cobrir una de les vacants per substitució d’un company que ha traslladat la seua labor professional a un altre municipi. Des de dijous passat 29 de setembre, Manuel Silla, natural de Torrent, està exercint les seues funcions de servici públic en el cos policial d’Almussafes, que en l’actualitat compta amb un total de 28 operatius.

L’alcalde, Toni González, i el cap de la Policia Local, Ernesto Serrano, han rebut públicament el nou policia local, seleccionat a través de la Bossa constituïda el passat any 2016, en un acte celebrat en el saló de plens de la Casa Consistorial, a les 11 hores de hui dimecres dia 5.

L’agent Manuel Silla arriba a Almussafes com a segon destí després d’haver format part de les forces de Seguretat de la Pobla de Farnals, amb il•lusió de desenrotllar un treball exemplar en la localitat durant els tres mesos de duració del seu contracte.

El primer edil ha destacat l’encomiable labor que desenrotlla el cos policial quant a la protecció de la seguretat ciutadana, així com a la prestació d’auxili i millora de la qualitat de vida i el benestar veïnal.