FESTES

Prop de 550 persones participen en la primera edició de “Torraes d’Almussafes”

Organitzat per les Clavariesses 2016 en col•laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes, l’esdeveniment es va celebrar amb èxit el passat dissabte 2 d’abril


Les Clavariesses 2016 d’Almussafes van reunir el passat dissabte 2 d’abril en el Camp de Futbol Municipal a prop de 550 persones en les “I Torraes d’Almussafes”, una iniciativa plantejada en col•laboració amb l’Ajuntament amb la qual van voler involucrar a tota la població en la recta final de les festes de Pasqua. Després del sopar, van oferir una discomòbil que es va allargar fins a les 5:30 h. De la matinada.

Era la primera vegada que se celebraven però no han defraudat. Les “I Torraes d’Almussafes” es van dur a terme el passat dissabte 2 d’abril en el Camp de Futbol Municipal de la localitat i les prop de 550 inscripcions realitzades confirmen l’èxit de la iniciativa. Després del balanç realitzat, les Clavariesses 2016, que s’encarregaven de coordinar l’esdeveniment, es mostren molt satisfetes amb el resultat obtingut amb aquesta activitat.

Per tan sol 3,5 € per persona, els grups participants rebien llenya, plats, gots i la picada, composta per olives, cacauets i creïlles fregides. A més, el consistori era el responsable de cedir les taules i les cadires i de garantir la seguretat i el normal desenvolupament de l’acte. La bona coordinació va permetre que tot transcorreguera conforme a les previsions realitzades durant els dies previs.

Entre les 19:30 i les 23:30 h., els diferents grups d’amics i famílies van anar acostant-se fins als voltants de la infraestructura per a encendre el foc i preparar el seu sopar, en una “vetlada en la qual es va respirar molt bon ambient”, ressalten les joves de l’organització. Per a posar el fermall a la nit, des de les 24 h. els assistents van poder gaudir de la millor música en una discomòbil que es va allargar fins a les 5:30 h. de la matinada.

Segons la madrina, Eva Giner, “la nit va ser perfecta i els assistents ens van felicitar per la bona organització. Sentim molta satisfacció per l’afluència de públic i també pel respecte i bon rotllo que es va viure durant tota l’activitat”.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES