ESPORTS

El Juvenil de l’Almussafes Club de Futbol, invencible

L’equip es proclama campió del I Torneig Querusport Nova Cup 2016 de l’Alfàs del Pi

Estan a tan sol dos partits de guanyar la lliga, posició que els donaria el pas directe a Primera Regional


Immillorable recta final de lliga per a l’equip Juvenil de l’Almussafes Club de Futbol. El cap de setmana passat van aconseguir la victòria en la seua categoria en el Torneig Querusport Nova Cup 2016 celebrat en la localitat de l’Alfàs del Pi i es troben a tan sol dues victòries d’aconseguir el primer lloc en la lliga esportiva 2015-2016. De produir-se aquesta anhelada posició, els de l’Almussafes passarien a competir en Primera Regional la pròxima temporada. Els jugadors es preparen per a un mes decisiu.

La localitat alacantina de l’Alfàs del Pi va acollir els dies 2 i 3 d’abril el I Torneig Querusport Nova Cup, trofeu en el qual l’equip juvenil de l’Almussafes Club de Futbol va aconseguir el títol de campió de la seua categoria. El terreny de joc de les instal•lacions esportives municipals va veure als esportistes almussafenys imposar-se als seus rivals i pujar al més alt del calaix per a festejar aquesta important victòria, que els anima a seguir lluitant per obtenir el millor lloc possible en lliga. El guardameta de l’equip, Adrián Guerres Miquel, va ser proclamat com el millor jugador del torneig, per la qual cosa l’alegria de la plantilla va acabar sent doble.

Aquest campionat de futbol base, organitzat pel C.F. de l’Alfàs del Pi i l’empresa Querusport, va reunir durant dues jornades a mig centenar d’equips, sumant més de 300 jugadors, 60 entrenadors i 50 delegats. Per les graderies van passar més de 1.300 aficcionats, els quals van gaudir del joc oferit pels equips de les diferents categories.

esprés de l’aturada de Pasqua, el Juvenil s’enfronta ara a unes jornades de lliga decisives. Encara que queden cinc partits, els blaus es troben a tan sol dues victòries d’aconseguir el campionat de lliga, posició que els asseguraria el desitjat ascens directe de tercera a primera regional per a la pròxima temporada. La veritat és que no van tan mal encaminats tenint present que solament han perdut un partit des del començament de la temporada.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES