NOTÍCIES

Noves intervencions de manteniment urbà per part de l’Ajuntament d’Almussafes


El calendari de millores urbanes, executades pels operaris de la brigada municipal, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes d’ocupació del Servef EMCORD i EMCORP, ha sumat una nova setmana a Almussafes. Instal·lació de nou mobiliari urbà, reparacions en les vies públiques i en la senyalització vertical i construcció de nous passos de vianants són les principals accions realitzades del 12 al 16 de febrer.

En el mapa general d’actuacions s’indiquen les zones de localització del calendari d’actuacions executades des de dilluns passat dia 12 i fins al divendres 16 de febrer, tant en els carrers com en les zones verdes, dependències municipals i àrees industrials.

A més de la reparació de la senyalització vertical del nucli urbà i també dels polígons industrials, el parc del Sagrari s’ha dotat de noves papereres.

En el parc industrial Joan Carles I continuen les obres de reparació de les voreres deteriorades per l’ús i en la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta s’han construït nous passos de vianants accessibles.

La posada a punt de la senyalització vertical i la instal·lació de noves cobertes metàl·liques en els contenidors, tant del nucli urbà com de les zones industrials, també han centrat el calendari d’obres setmanals, la planificació del qual incorpora un ampli palmito d’incidències diàries.

La reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i la millora dels aparcaments municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge dels carrers, completen l’itinerari de millores urbanes.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME