FESTES

Els fallers de la Mig Camí d’Almussafes exalten a les seues representants d’aquest 2018

Els actes de presentació, que es van celebrar el dissabte i el diumenge passats en el Centre Cultural de la localitat, van incloure diverses actuacions musicals

La Fallera Major de la comissió, Cristina Nieto Manzana, i la Fallera Major Infantil, Estefanía Asins Álvarez, van rebre l’homenatge dels integrants de l’entitat


Cristina Nieto Manzana va quedar presentada oficialment el passat dissabte 17 de febrer com la nova Fallera Major de la Falla Mig Camí d’Almussafes. L’endemà, el diumenge 18, la comissió més jove de la localitat va fer el propi amb Estefanía Asins, nova Fallera Major Infantil. Durant la seua intervenció, l’alcalde, Toni González, va destacar la implicació de l’entitat l’esperit de col·laboració amb les diferents iniciatives i activitats multitudinàries que se celebren a Almussafes.

El cap de setmana passat es van celebrar en el saló d’actes del Centre Cultural d’Almussafes les últimes exaltacions falleres d’aquest exercici festiu. Després de realitzar les seues respectives presentacions les falles La Torre i Primitiva, els dies 17 i 18 de febrer va ser el torn d’oficialitzar els nomenaments de les falleres majors de la Mig Camí, que enguany compleix el seu vuité aniversari.

La comissió, que compta amb prop d’un centenar d’integrants entre les seccions infantil i adulta, va dedicar la vetlada del dissabte, en la qual no van poder celebrar la tradicional cercavila prèvia a causa de la pluja, a la celebració de l’exaltació de la seua nova Fallera Major, Cristina Nieto Manzana. La jove pren el relleu de Dalya Ríos Fernández i encapçalarà a partir d’ara, al costat del president de l’entitat, Damián Asins Tel, els actes que es duguen a terme aquest exercici faller.

Durant l’acte, en el qual es van intercalar diverses actuacions musicals ambientades en l’imperi egipci, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i la Reina de les Festes 2017, María Gil, van felicitar a les dues pels càrrecs recentment assumits. Així mateix, durant el seu discurs, el primer edil va destacar que l’esperit de col·laboració amb les diferents iniciatives i activitats multitudinàries que se celebren a Almussafes “marca el full de ruta de la Falla Mig Camí des de la seua constitució”, cosa que va voler agrair públicament davant els assistents a l’acte.

El diumenge 18 a la vesprada va ser el torn de la comissió infantil de la falla. El president Infantil de 2017, Albert Domínguez, es va acomiadar del seu càrrec com a representant dels més xicotets de l’entitat i va cedir aquesta responsabilitat a la jove Estefanía Asins, la nova Fallera Major Infantil. Els xiquets i xiquetes de l’associació van delectar a amics i familiars amb diverses actuacions en les quals teatralitzaren populars escenes de la factoria Disney.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES