NOTÍCIES

Noves intervencions de manteniment urbà per part de l’Ajuntament d’Almussafes


El calendari de millores urbanes, executades pels operaris de la brigada municipal, junt amb els treballadors contractats a través dels programes d’ocupació en actiu, suma una nova setmana a Almussafes. Obres en la pista de skate municipal, reparació de clots en el paviment, actuacions vials en les zones industrials i en el nucli urbà i col·locació de cobertes metàl·liques en els contenidors són part de les accions realitzades durant l’última setmana.

En el mapa general s’indiquen les zones de localització del calendari d’intervencions de manteniment executades des de dilluns passat dia 7 i fins al divendres 11 de maig en la localitat.

Tal com es percep en les imatges, la reparació dels clots detectats en el paviment, així com les labors vials acomeses tant en les vies públiques del nucli urbà com en els dos polígons industrials d’Almussafes han centrat bona part de les millores urbanes.

L’equip de manteniment també ha donat per conclosos els treballs de renovació de la pista de skate municipal i ha procedit a la reparació d’un reg emplaçat junt amb els rostidors municipals i a la construcció de dos cassetons per a la llum en el carrer Nou d’Octubre.

L’itineraride millores urbanes es completa amb la posada a punt de la senyalització vertical, la instal·lació, reparació i renovació de noves cobertes metàl·liques en els contenidors del nucli urbà i de les zones industrials, la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i la millora dels aparcaments municipals, així com un ampli palmito d’incidències diàries, algunes d’elles fruit de les peticions traslladades directament per la ciutadania.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME