BIBLIOTECA

La Biblioteca Pública d’Almussafes amplia el seu horari d’obertura per als estudiants

L’Ajuntament de la localitat va començar aquesta campanya ahir dilluns i la finalitzarà el pròxim 29 de juny


Ahir, dilluns 14 de maig, l’Ajuntament d’Almussafes va iniciar la tradicional ampliació de l’horari de la Biblioteca Pública de la localitat per als estudiants que des d’ara i durant les pròximes setmanes s’enfrontaran als exàmens finals de les seues respectives carreres universitàries o mòduls de formació professional.

“La biblioteca ofereix silenci, tranquil·litat, una temperatura agradable… En definitiva, l’entorn ideal per a concentrar-se i afrontar les proves amb una millor preparació”, destaca el regidor d’Educació, Pau Bosch.

Concretament, la infraestructura romandrà oberta de manera extraordinària fins al pròxim divendres 29 de juny de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 24 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores i de 16 a 22 hores.

Des del consistori recorden que els serveis de biblioteca com el préstec, la devolució, la connexió a Internet i les consultes s’atendran en l’habitual horari d’obertura, que abasta les franges que van de les 10 a les 13.30 hores i de les 16.30 a les 20 hores de dilluns a divendres.

Categorías:BIBLIOTECA, NOTÍCIES