ESPORTS

El Club Yoko-kan d’Almussafes aconsegueix 5 medalles en el Campionat d’Espanya Junior

Els tres representants de l’entitat van aconseguir quatre bronzes i una plata en el torneig, que es va celebrar en Marín, Pontevedra

L’equip de la Comunitat Valenciana va acabar amb 59 medalles, quedant en el segon lloc d’entre les 18 autonomies participants


Andrea Martínez, Adrián Magraner i Toni Devís, del Club de Kick Boxing Yoko-kan d’Almussafes, van aconseguir un total de cinc medalles en el Campionat d’Espanya Junior de Kick Boxing celebrat el cap de setmana passat en Marín, Pontevedra. Martínez va aconseguir una plata i un bronze, Magraner dos bronzes i Devís un bronze, contribuint així al fet que l’equip de la Comunitat Valenciana finalitzara el torneig en la segona plaça en nombre de metalls amb 59, solament superat per l’equip gallec, que es va portar 117.

El Campionat d’Espanya Junior de Kick Boxing en les modalitats de point fight, light contact i kick light en Tatami Sport celebrat el cap de setmana passat en la localitat de Marín, a Pontevedra, va concloure de manera molt satisfactòria per al Club Yoko-kan d’Almussafes. L’entitat esportiva, que va acudir a la trobada amb tres competidors, va conquistar cinc medalles, quatre de bronze i una de plata.

Andrea Martínez va aconseguir una plata en la modalitat point i un bronze en la de light en la categoria de menys 25 quilograms. Adrián Magraner va aconseguir dos bronzes, un en point i un altre en light en menys de 37 quilograms. Finalment, Toni Devís va aconseguir la tercera posició en la modalitat point en la categoria de menys de 32 quilograms.

En el campionat, que es va desenvolupar els dies 11, 12 i 13 de maig en la citada localitat gallega, l’equip representant de la Comunitat Valenciana també va concloure l’esdeveniment obtenint uns grans resultats, ja que va quedar segona d’entre les 18 autonomies participants gràcies a les 59 medalles conquistades (23 ors, 15 plates i 21 bronzes). Tan sol va ser superat per la federació gallega, que va aconseguir 117 metalls.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES