NOTÍCIES

El skate park d’Almussafes se sotmet a una intervenció de millora

L’Ajuntament està construint un mur perimetral per a evitar que la brutícia entre dins de la pista i està millorant la canalització de les aigües

Els treballadors del nou Pla d’Ocupació Local (POL) s’estan encarregant del desenvolupament d’aquesta intervenció


El consistori municipal d’Almussafes està desenvolupant aquests dies una intervenció de millora en el skate park de la localitat. Els nous treballadors del POL estan construint un mur perimetral per a evitar que la brutícia penetre dins de la pista del recinte i estan aprofitant les obres per a millorar el sistema de canalització de les aigües. El parc, inaugurat en 2003, és utilitzat cada setmana per desenes d’aficionats a aquesta activitat esportiva. La regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra, destaca que es tractava “d’una intervenció necessària per al correcte manteniment d’aquest espai públic”.

Els treballadors recentment incorporats al nou Pla d’Ocupació Local (POL) impulsat per l’Ajuntament d’Almussafes ja estan abordant el primer dels projectes urbanístics encomanats pel consistori municipal. Els operaris contractats dins d’aquesta línia estratègica de reducció de la taxa d’atur s’estan encarregant aquests dies de la construcció d’un mur perimetral en el skate park situat en el Polígon Industrial Joan Carles I, just darrere del circuit de cotxes teledirigits.

Concretament, estan alçant una paret amb l’objectiu d’evitar l’arrossegament de terres del talús superior per a controlar que la brutícia no entre dins de la pista, intervenció que facilitarà la correcta realització de les activitats que es duen a terme en la mateixa i l’augment de la seguretat dels esportistes que acudeixen amb els seus monopatins. A més, tal com informen des del departament d’Urbanisme, “serà possible asseure’s just damunt del mur per a gaudir des d’una perspectiva immillorable dels salts que són capaços de fer els usuaris”.

Paral·lelament, els treballadors del POL també estan aprofitant la intervenció per a millorar la canalització i evacuació de les aigües. Les obres, que van començar la setmana passada, està previst que concloguen en breu i estiguen disponibles per al gaudi dels aficionats a aquesta modalitat esportiva a partir de la pròxima setmana.

“Es tracta d’una intervenció necessària per al correcte manteniment d’aquest espai públic al que cada setmana acudeixen desenes de joves per a divertir-se mentre realitzen esport i se socialitzen al costat d’altres persones interessades en la cultura skate”, destaca la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Almussafes, Teresa Iborra.

El skate park d’Almussafes es va inaugurar en 2003 coincidint amb l’ampliació del Polígon Industrial Joan Carles I i està emplaçat en les zones verdes d’aquest espai del terme municipal. Està construït sobre una parcel·la rectangular i coberta per una superfície de ciment polit en el qual hi ha col·locats diferents mòduls prefabricats amb fibra de vidre (plànol inclinat, funbox, minispine, quarter, rail) i altres realitzats a posteriori amb ciment (manual pad de dues altures, piràmide i banc).

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME