ASSOCIACIONS

Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius d’Almussafes aconsegueix 560 euros en el seu esmorzar solidari

Un total de 150 persones van participar ahir, diumenge 6 d’octubre, en aquesta convocatòria en la qual col·labora activament l’Ajuntament de la localitat

 

La recaptació íntegra es va destinar a ASPAYM CV, Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana


ASPAYM CV, Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana, va ser l’entitat beneficiària dels 560 euros recollits en l’esmorzar solidari organitzat ahir, diumenge 6 d’octubre, per l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius d’Almussafes al parc Central de la localitat. Des de les 10 hores, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, es van donar cita en aquest cèntric espai públic del nucli urbà un total de 150 persones, els qui van compartir un matí festiu que va incloure un breu acte conclusiu en el qual representants d’ASPAYM CV van agrair el suport rebut.

El parc Central d’Almussafes va acollir ahir diumenge 6 d’octubre a partir de les 10 hores un esmorzar popular solidari inclòs en l’agenda festiva del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, al qual van acudir 150 persones. Sumant el recollit amb la venda de tiquets, que es podien adquirir per tres euros, i els donatius de la ciutadania es van comptabilitzar un total de 560 euros, quantitat que es va destinar íntegrament a ASPAYM CV, Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana.

Organitzat per l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, que es va fer càrrec de sufragar el cost de l’esmorzar, a la trobada van acudir representants d’associacions, públic en general i diverses autoritats municipals, entre les quals es trobava el regidor de Cultura, Alex Fuentes. L’edil va mostrar la seua “satisfacció per l’èxit de la iniciativa”, al mateix temps que va brindar “la col·laboració del consistori en totes les cites benèfiques que es plantegen en el futur”.

En nom d’ ASPAYM CV van estar presents en l’esdeveniment Daniel Montesinos i Chus Navarro, de la junta directiva, l’almussafenya Loles Rovira i Pacual Blaya, els qui van recollir agraïts l’aportació després de reconéixer que en l’actualitat reben menys subvencions per part de les institucions públiques. “Infinit agraïment per la donació rebuda. Ha sigut un esmorzar solidari increïble”, van assegurar al final del matí.

Aquesta tercera edició, i després de destinar la recaptació en 2017 a AFABALS i en 2018 a l’AECC, Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius va decidir optar per ASPAYM CV, associació fundada en 1982 i declarada d’utilitat pública que té com a objectiu ajudar a millorar la qualitat de vida i aconseguir la plena integració en la societat de les persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques.