ESPORTS

L’almussafeny Javier Bleda, preseleccionat per al Campionat d’Espanya de Fisicculturisme i Fitness

L’esportista va aconseguir la plata en l’autonòmic el passat dissabte 5 d’octubre en la localitat alacantina d’Onil


El fisicculturista almussafeny Javier Bleda Iniesta acaba de sumar un nou èxit al seu palmarés esportiu. Constància, esforç, cuidada alimentació i ardus entrenaments són els quatre ingredients que li han permés adjudicar-se, el passat dissabte 5 d’octubre, el subcampionat de la Comunitat Valenciana d’aquesta disciplina esportiva en el torneig que es va disputar durant el matí en el Centre Cultural Vila d’Onil (Alacant).

Aquesta preuada medalla de plata el va convertir, així mateix, en preseleccionat per a participar en la 51 edició del Campionat d’Espanya Absolut de FisicCulturisme i Fitness que se celebrarà del 8 al 10 de novembre en el Palau de Congressos i Exposicions d’Estepona (Màlaga).

Bleda, el preparador físic del qual és el també almussafeny José Campos, destaca que per a arribar en bones condicions a la prova va haver de sotmetre’s a un exigent entrenament que va estar acompanyat durant l’última setmana “per una alimentació molt severa i per la retallada d’aigua en les últimes hores”. Orgullós del camí recorregut, l’esportista afronta aquestos dies el nou repte, que afronta amb grans esperances i il·lusió d’alçar-se amb una de les primeres posicions del podi.

Recentment, l’esportista també es va adjudicar la medalla de bronze en el IV Campionat de Culturisme de Castella-la Manxa celebrat el 14 de setembre a Albacete.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES