EDUCACIÓ

L’Associació d’Alumnes de l’Escola d’Adults d’Almussafes es promociona en el centre

L’entitat, que organitza diferents activitats durant el curs i ofereix avantatges per als seus integrants, ja compta amb 230 persones inscrites


El curs escolar va començar a mitjan mes de setembre en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) d’Almussafes i amb ell es va reactivar també l’Associació d’Alumnes de l’escola, agrupació presidida actualment per Pilar García que facilita l’estada al centre de les persones inscrites en les diferents matèries impartides per aquest servei públic impulsat per l’Ajuntament.

Des de fa unes setmanes, l’entitat està duent a terme la inscripció de nous socis i sòcies i, segons els seus registres, ja compten amb més de 230 components. Les persones interessades a formar part de la mateixa i acollir-se als nombrosos avantatges que proporciona tan sols han d’acudir a la recepció del centre educatiu en horari de vesprada i informar-se del procediment.

Al llarg del curs, l’associació organitza diferents activitats, entre les quals destaquen dues excursions culturals, els sopars de Nadal i final de curs, el repartiment dels llibres i la col·laboració en la Setmana Cultural. La junta directiva recorda que els socis i sòcies disposen de descomptes en moltes de les propostes.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES, SOCIETAT