BIBLIOTECA

Escape Room a la Biblioteca d’Almussafes

L’Enigma Literari arriba a la Biblioteca Pública el pròxim dimecres 16 d’octubre

 

El grup Rebombori Cultural trasllada aquesta nova activitat literària al municipi


El pròxim dimecres 16 d’octubre, a les 17 hores, està programat un Escape Room, Enigma Literari, a la Biblioteca Pública d’Almussafes. Una original iniciativa, convocada des de la Regidoria de Cultura, destinada a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys, i que té places limitades. Les inscripcions van començar el passat 16 de setembre amb un gran acolliment. Rebombori Cultural és el grup encarregat de realitzar el taller i dirigir a totes les persones participants en cadascun dels enigmes plantejats.

L’Ajuntament d’Almussafes ha programat un Escape Room a la Biblioteca Municipal per al pròxim 16 d’octubre a les 17 hores. El taller, un autèntic Enigma Literari, està dirigit a públic infantil i juvenil, entre els 9 i els 12 anys. La zona Infantil-Juvenil, situada en la planta baixa de la Biblioteca, és el lloc triat per a la realització de l’activitat.

El grup Rebombori Cultural amenitzarà i dirigirà a totes les persones participants, a més d’ajudar-les en la resolució de tots els misteris plantejats. Durant la vesprada, es convertiran en exploradors interactius d’enigmes literaris que es plantejaran a través dels codis QR. Per a poder resoldre’ls necessitaran de l’ajuda dels llibres, a través dels quals, els joves podran conèixer noves lectures i autors contemporanis de la nostra llengua.

Les inscripcions estan obertes des del passat 16 de setembre i han tingut un gran acolliment fins al moment, donat que de les 30 places oferides, ja s’han cobert un total de 13.

Aquesta activitat forma part de l’oferta cultural programada per l’Ajuntament d’Almussafes com a propostes que ajuden a fomentar la lectura en valencià entre la població jove, unint la diversió i l’aprenentatge.           

Categorías:BIBLIOTECA, NOTÍCIES