ESPORTS

Martín de la Puente guanya el Campionat d’Espanya de Tennis en Cadira de Rodes d’Almussafes

El jove gallec aconsegueix imposar-se en la final a l’esquerrà madrileny Daniel Caverzashi en una trobada que va seguir amb atenció el seleccionador David Sanz


El Campionat d’Espanya Mafre en Cadira de Rodes celebrat a Almussafes va concloure el passat diumenge 3 d’abril exitosament amb Martín de la Puente com a guanyador de la categoria individual. L’esportista també va aconseguir la victòria en dobles al costat de Kiko Tur, mentre que en Consolació el primer lloc va ser per a Rubén Pérez. Les instal•lacions esportives municipals situades en el Polígon Industrial Joan Carles I van acollir els partits i la cerimònia de clausura, en la qual els jugadors van estar abrigallats per membres de les diferents institucions implicades en l’organització, encapçalades pel Club de Tennis d’Almussafes, L’Ajuntament de la localitat i la Real Federació Espanyola de Tennis.

Després d’un intens cap de setmana de partits, el diumenge 3 d’abril vam conèixer als guanyadors de les tres categories en lliça del Campionat d’Espanya Mafre de Tennis en Cadira de Rodes disputat del dijous 31 de març al 3 d’abril en les pistes de tennis de la localitat d’Almussafes.

Les quatre jornades de trobades es van tancar amb la victòria en la categoria individual del gallec Martín de la Puente, qui va aconseguir superar al madrileny Daniel Caverzashi, actual número 1 d’Espanya i guanyador del campionat en 2015, per 3-6, 7-5 i 6-4. A pesar que Caverzashi va començar fort i imposant-se en el primer dels sets, amb el transcurs del partit el domini del mateix va passar a les mans del gallec, qui va aconseguir concloure l’enfrontament per sobre del seu rival i aconseguint d’aquesta forma liderar el podi.

De la Puente, amb tan sol 16 anys, recupera el títol que ja va guanyar en l’edició de 2014 i aconsegueix també el doblet, ja que al costat del català Kiko Tur va conquistar la primera plaça en dobles, després de superar en la final al madrileny Roberto Chamizo i el murcià Enrique Siscar per 6-2 4-6 [10-1]. En el quadre de consolació, amb un resultat de 6-2 i 6-3, el premi va ser para Rubén Pérez, mentre que la segona posició se la va emportar Juan Antonio Gutiérrez.

En el lliurament de trofeus, que va estar abrigallada pels membres del Club de Tennis d’Almussafes, organitzador de l’esdeveniment, l’Ajuntament de la localitat, la Real Federació Espanyola de Tennis, la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, jugadors, tècnics i seguidors, el regidor d’Esports del consistori municipal, Pau Bosch, va felicitar “als participants i a tots els que s’han involucrat en l’esdeveniment per l’enorme esforç realitzat perquè tot isquera tan ben com ha eixit”.

Les òptimes instal•lacions municipals disponibles en la població van acollir una vegada més aquest campionat que ha recalat a Almussafes cada any de manera ininterrompuda des de fa divuit i pel qual encara hui l’Ajuntament de la localitat continua apostant com a vehicle per a recolzar a l’esport adaptat i als clubs almussafenys.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES