NOTÍCIES

La diputada nacional Ana Botella i els autonòmics Manolo Mata i Carmen Martínez visiten Almussafes

Divendres que ve dia 8 d’abril, a les 10.15 hores del matí, està previst que Ana Botella, Diputada Socialista en el Congrés, junt amb Manolo Mata i Carmen Martínez, ambdós Diputats del Grup parlamentari del PSPV-PSOE per la circumscripció de València en les Corts Valencianes, arriben fins a la Casa Consistorial, on firmaran en el llibre d’honor de l’Ajuntament.

A continuació, les autoritats es desplaçaran fins al pavelló poliesportiu municipal, on a més de visitar les instal•lacions, podran descobrir la Fira Màgica, un dels al•licients de la Trobada internacional de Màgia, que demà dijous inaugura la seua vint-i-quatrena edició a Almussafes.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, acompanyarà els tres Diputats durant la recepció oficial, que també inclourà la visita a les obres de cobriment dels patis interiors de la Llar del Jubilat, a les actuacions en dependències esportives i als terrenys emplaçats junt amb el camp de futbol municipal, recentment adquirits pel consistori municipal.

Està previst que sobre les 12.15 hores del matí, les autoritats es desplacen fins a l’empresa Faurecia Automotive Exteriors, especialitzada en la fabricació de para-xocs i situada en l’avinguda de la Foia, 32 del parc industrial Joan Carles I d’Almussafes. El director general de la companyia, Ignacio Arribas, acompanyarà el president de l’executiu local i als tres diputats durant la seua visita a les instal•lacions. L’acte conclourà cap a les 13.15 hores.

Categorías:NOTÍCIES, POLÍTICA