FESTES

Patricia Hetero ja és la nova reina d’Andalusia del Centre Cultural Andalús d’Almussafes

L’acte de coronació es va celebrar el passat dissabte a la vesprada en el Centre Cultural de la localitat


Els membres del Centro Cultural Andaluz d’Almussafes es mostren contents amb el resultat obtingut amb la celebració de l’acte de coronació de la nova reina d’Andalusia del municipi, cerimònia que es va dur a terme el passat dissabte 2 d’abril a la vesprada en el Centre Cultural de la població. El col•lectiu va comptar amb el recolzament de nombroses autoritats durant la jornada, entre les quals es trobaven integrants de l’executiu, encapçalats per l’alcalde, Toni González.

El passat dissabte 2 d’abril a la vesprada es va celebrar en el saló d’actes del Centre Cultural d’Almussafes un dels actes més importants del calendari anual del Centre Cultural Andaluz de la localitat. Els integrants de l’entitat, que treballa intensament per preservar les seues arrels i donar-les a conèixer als veïns del municipi, es van vestir de gala per a celebrar la coronació de la seua reina d’Andalusia, càrrec que per al període 2016-2018 ha recaigut en la jove Patricia Hetero.

Durant l’acte, que va començar a les 19 h., es van viure nombrosos moments d’emoció. Entre ells, el protagonitzat per la pròpia Patricia Hetero quan va rebre la corona que la va proclamar nova representant de la cultura andalusa en el nostre poble. Des d’ara i fins al pròxim any 2018, serà ella la protagonista. Però no va estar sola en l’escenari ni ho estarà durant el seu regnat. Al costat d’ella estaran la reina infantil, Valery Alcázar, les seues dames, Irene Hetero i Tamara Cebriá, i la dama infantil, Alba Hetero. Al final de la seua presentació, els assistents van gaudir de l’art del grup de ball Aires del Sur.

En el pati de butaques, a més de les seues famílies, amics i companys del centre, es trobava, entre altres personalitats, l’alcalde d’Almussafes, Toni González. El primer edil va assistir per a recolzar la labor realitzada per l’associació i durant la seua intervenció, a més de felicitar a les representants entrants i sortints, els va animar a tots a seguir implicant-se en les diferents iniciatives promogudes per a difondre la cultura i tradicions andaluses a Almussafes. González va pujar a l’escenari acompanyat de la reina de les festes 2015, Érica Vendrell.

També van estar presents representants d’altres associacions, les forces vives de la localitat i responsables de la Casa Regional de Melilla i la Federació de les Cases Regionals d’Espanya. La guinda a la vesprada la va posar el sopar de germanor que van compartir tots en la seu de l’entitat, en la qual van seguir ballant i celebrant.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES