CINEMA INFANTIL - FAMILIAR

L’exitosa ‘Spider-Man. Lejos de casa’ tanca aquest divendres el cicle de cinema estiuenc d’Almussafes

La pel·lícula es projectarà a les 22 hores en les Piscines Municipals i les entrades per a accedir al recinte, gratuïtes per a les persones amb passe, ja estan disponibles

Com a guinda, el pròxim divendres 6 de setembre se celebrarà en la infraestructura una festa aquàtica amb diferents activitats


Les Piscines Municipals d’Almussafes acullen aquest divendres 30 d’agost la projecció de la pel·lícula ‘Spider-Man. Lejos de casa’, amb la qual l’Ajuntament d’Almussafes conclou el cicle ‘Cinema d’Estiu en la Piscina’, programat amb l’objectiu d’enriquir l’oferta cultural durant les vacances. Les entrades, que estan disponibles en la recepció d’aquest equipament públic, són gratuïtes per a la ciutadania amb passe. Com a colofó a la intensa activitat desenvolupada en les instal·lacions, en les quals també s’han oferit el servei de bibliopiscina i dues sessions de contacontes, el pròxim divendres 6 de setembre se celebrarà una festa aquàtica.

Aquest divendres, 30 d’agost, conclou en les Piscines Municipals d’Almussafes el cicle de cinema que l’Ajuntament d’Almussafes està oferint en aquesta infraestructura pública de la localitat durant la temporada estival. En aquesta ocasió es projectarà la pel·lícula de gènere fantàstic ‘Spider-Man. Lejos de casa’. En ella, Peter Parker decideix marxar al costat de MJ, Ned i la resta dels seus amics a passar unes vacances a Europa i aprofitar el seu viatge per a deixar de costat els seus superpoders durant unes setmanes. No obstant això, els seus plans es trunquen quan li sol·liciten ajuda per a frenar l’atac d’unes criatures elementals que estan causant el caos en el continent.

Per a accedir a la projecció i poder gaudir del bany en horari nocturn, el consistori municipal ha establit un preu de 4 euros per a les persones adultes i de 3 euros per a la infància. A més, tal com es va anunciar al juliol, les entrades per a la ciutadania amb passe de la infraestructura són gratuïtes, encara que és necessari recollir-les en la recepció del recinte prèviament. L’obertura de portes es durà a terme a les 21 hores, mentre que la pel·lícula començarà a les 22 hores.

Després d’esgotar-se les 700 entrades disponibles el passat divendres 26 de juliol, vetlada en la qual es va projectar la pel·lícula ‘Aladdin’, i de registrar un bon acolliment amb ‘Detective Pikachu’, programada per al divendres 2 d’agost, la Regidoria d’Esports tanca amb el conegut superheroi “una proposta que conjumina cultura i esport i que constitueix una refrescant manera de gaudir de les nits d’estiu amb les històries més divertides en unes instal·lacions de primer nivell”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Per a acomiadar la temporada, que enguany ha comptat amb la reforma de gran part del recinte com a principal novetat, el divendres 6 de setembre se celebrarà una festa aquàtica que inclourà una sessió de aquagym i la instal·lació d’inflables. La iniciativa seguirà el reglament i l’horari utilitzats en les tres nits prèvies en les quals han romàs obertes al públic les Piscines Municipals.