ANIMALS i MASCOTES

Esportiu Agility Almussafes destaca de nou en un campionat internacional

Silla va acollir el passat cap de setmana l’International Mix&Brees Championship, on l’entitat va conquistar set medalles

L’associació també va participar una setmana abans en la Sextuple d’Euskadi, on van aconseguir altres sis podis


Quatre socis i sòcies d’Esportiu Agility Almussafes (EAA) i les seues respectives mascotes van aconseguir sobreeixir una vegada més en un torneig a escala internacional el passat cap de setmana. La veïna localitat de Silla va acollir del 22 al 25 d’agost en les seues instal·lacions l’Internacional Mix&Breed Championship de Agility i el Paragility Word Championship, dues trobades en els quals la Federació Espanyola d’Agility i Educació Canina va participar amb un total de vint representants.

Entre ells es trobaven diversos integrants de l’entitat almussafenya, els quals es van situar en les primeres posicions, el que els va permetre pujar al podi en diverses ocasions. Óscar Collado i Iria van ser subcampions absoluts per equips IMCA categoria Large i subcampions Jumping per equips IMCA. Beatriz Soriano i Iria van aconseguir la tercera posició en el Grup 6 del PAWC i van repetir lloc en el Jumping Grup 6.

Per part seua, Isabel Gimeno i Twix es van portar el bronze en Jumping per equips categoria Small del IMCA, mateix metall que va conquistar l’esportista al costat de Tattoo, en aquesta ocasió en Absoluta per equips categoria Medium. Finalment, Nacho Jordán i Sweet també van aconseguir la classificació després d’acabar tercers en Jumping per equips categoria Small del IMCA.

L’italià Cristiano Oggioni, el belga Walter Casier i l’espanyol Pedro Simarro van ser els jutges d’aquest campionat.

 

Èxit al País Basc

Uns dies abans, del 16 al 21 d’agost, EAA també va arrasar amb la seua participació en la Sextuple d’Euskadi, disputada en el municipi de Okondo, a Àlaba. Alejandro Aguado i Loli van obtindré la victòria en categoria Midi de Grau 3. Nacho Jordán i Sweet van ser tercers en categoria Mini de Grau 3, Mari Carmen González i Pi també van guanyar en categoria Standard en Grau 2 i, finalment, Óscar Collado i Rym es van penjar una plata i un bronze en categoria d’iniciació Midi de Grau 1. En el ‘tots contra tots’ de la Final de Galican, Loli i Alejandro Aguado es van alçar amb l’or.