NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes aprofita l’estiu per a reasfaltar dos trams de via dels polígons industrials

L’actuació, que abasta un total de 3.835 m² i ha suposat una inversió de 37.530,53 euros, ha sigut finançada gràcies a una subvenció de l’IVACE

L’objectiu era millorar les condicions del ferm, desgastat a causa de l’alt nombre de vehicles de gran tonatge que transiten diàriament per la zona


La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Almussafes ha procedit durant aquest mes d’agost a reasfaltar un total de 3.835m² de vies públiques dels dos polígons industrials de la població. Finançades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb un pressupost total de 37.530,53 euros, les obres resolen els problemes de sots i desperfectes produïts en aquests trams pels camions de gran tonatge que circulen per ells. “La intervenció ens permetrà assegurar l’adequada circulació de vehicles i el pas de vianants i millorar d’aquesta manera el bon accés i circulació als dos polígons”, explica la regidora d’Urbanisme, Davinia Calatayud.

El passat dissabte 10 d’agost, l’Ajuntament d’Almussafes va dur a terme una actuació urbanística amb la finalitat de reparar i millorar l’estat del ferm en dos trams dels dos polígons industrials situats en el terme municipal. Aquesta intervenció en la infraestructura de trànsit rodat, emmarcada dins del pla de manteniment de les àrees industrials de la localitat, s’ha dut a terme aprofitant les vacances de la factoria Ford i també de gran part de les companyies situades en aquests dos parcs empresarials, “amb el que hem intentat evitar els inconvenients derivats d’emprendre una obra d’aquestes característiques”, assenyala la regidora d’Urbanisme, Davinia Calatayud.

Concretament, el projecte s’ha centrat en la renovació d’un total de 3.835 m² d’asfalt, 2.730 m² en l’eixida de l’Avinguda de la Foia i el pont del Polígon Industrial Juan Carles I, sobre la CV-42, i 1.105 m² del carrer Pouet del Polígon Industrial Nord. En tots dos casos, s’ha procedit al fresat de l’asfalt existent, que amb el pas del temps havia acumulat un considerable nombre de sots i desperfectes a causa de l’alt nombre de vehicles de gran tonatge que transiten diàriament per la zona, per a la posterior col·locació d’una nova capa asfàltica. Segons Calatayud, “la intervenció ens permetrà assegurar l’adequada circulació de vehicles i el pas de vianants i millorar d’aquesta manera el bon accés i circulació als dos polígons”.

La intervenció, adjudicada per 37.530,53 euros a l’empresa Torrescámara de Obras y Cia, S. A., s’ha finançat íntegrament gràcies al programa de millora d’infraestructures de parcs empresarials de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), organisme que ja va permetre a l’Ajuntament instal·lar càmeres de seguretat en tots dos polígons l’any passat per a augmentar la seguretat dels negocis que desenvolupen les seues activitats en aquestes àrees.

“La millora és constant perquè considerem que mantindre en bones condicions l’espai públic redunda en els resultats de les indústries. En aquesta línia cal destacar la construcció d’aparcaments, la renovació de la lluminària o reasfaltats com els que hem dut a terme aquest estiu, tot això atenent les demandes que ens arriben a través de l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons Industrials de la Ribera Baixa (APPI)”, recorda l’edil.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME