MAJORS

Les tres comissions falleres visiten la residència “La Vila d’Almussafes”

Les Falleres Majors imposen els seus Bunyols a la Fallera Major 2016 del centre geriàtric, la malaguenya Rosa Mª Romero


Ja en ple calendari faller, ahir dilluns 14 de març les tres entitats falleres van protagonitzar la visita oficial a la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia “La Vila d’Almussafes”. Per sèptim any consecutiu, les falleres majors i presidents de la Primitiva, la Mig Camí i La Torre, acompanyats per les autoritats locals i per nombrosos integrants de les seues respectives comissions, van compartir amb els residents una vesprada festiva, integrada en l’agenda d’actes Falles 2016.

L’alcalde, Toni González i l’edil de Festes, Andrés López, junt amb els voluntaris socials de majors d’Almussafes, van compartir amb els màxims representants de les tres comissions falleres de la població la recepció oficial a la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia “La Vila d’Almussafes”, celebrada durant la vesprada d’ahir dilluns 14 de març.

El director del centre soci assistencial, Tomás Martínez, junt amb la dona triada enguany com la Fallera Major del centre, la malaguenya Rosa Mª Romero Trujillo, van rebre a la comitiva i els van acompanyar en un berenar de germandat, que va incloure els tradicionals Bunyols de carabassa, a més d’imposar-se símbols fallers, com el tradicional Bunyol.

A més de recórrer el monument faller, dissenyat enguany per tots els usuaris del centre geriàtric i que serà objecte de la cremà en la clausura de les Festes Josefinas d’enguany, els fallers van departir amb els interns, els que en uns pocs dies també visitaran oficialment els diferents monuments fallers de la localitat.

Este és un dels primers actes fallers integrats en el calendari programat des del centre geriàtric, que es va inaugurar el passat dia 4 amb la decoració de les instal•lacions i es clausurarà dissabte que ve 19, Dia de Sant Josep, amb una menjar especial fallera. De fet, la setmana inclou nombroses activitats, com la visita guiada al monument de la residència i elecció del ninot indultat per mitjà de votació popular i el tir d’una original mascletá, una globotá per a delit dels residents, actes que se celebraran a partir de les 17.30 hores de hui dimarts 15 de març.

Demà dimecres 16, el programa inclou el visionat del documental “Les falles, història i origen”, un berenar de xocolate amb xurros i l’ofrena de flors a la patrona, la Santíssima Creu, acte que tindrà lloc a les 18 hores.

Com cada any, els residents, acompanyats pels voluntaris de la UDP d’Almussafes, visitaran els monuments fallers de les tres comissions d’Almussafes a partir de les 11 hores de dijous que ve 17 i el divendres 18, el jardí del centre geriàtric acollirà a les 12 hores la cremà de la falla.

Categorías:MAJORS, NOTÍCIES