FESTES

Almussafes celebra amb èxit la seua multitudinària cavalcada fallera

La Junta Local Fallera desenvoluparà durant aquesta setmana diversos actes conjunts de les tres comissions


El municipi d’Almussafes es bolca amb la tradicional desfilada de disfresses que antecedeix a la setmana gran de les falles. Les tres comissions existents en la localitat, la Primitiva, La Torre i la Mig Camí, es van unir una vegada més per a festejar l’alegria que suposa l’arribada dels dies més importants per als seus integrants. Al costat d’ells, nombroses associacions van formar part d’un acte que es va desenvolupar segons el previst i sense cap tipus d’incident. Des d’ara i fins a dissabte que ve 19 de març, Almussafes viurà amb intensitat una de les festes més valencianes amb nombrosos actes, alguns d’ells organitzats per la Junta Local Fallera.

El passat dissabte 12 de març la música, l’alegria i les disfresses van tornar a eixir al carrer per a celebrar un dels actes més divertits de tota la setmana fallera. Una vegada més, les tres comissions falleres es van unir per a omplir Almussafes de bon humor en una nova edició de la cavalcada organitzada per la Junta Local Fallera, que va recórrer algunes de les vies de la localitat durant diverses hores al ritme de la música. Perfectament coordinats, i molts d’ells amb una temàtica concreta, com el món del cinema o el del circ, els participants van desfilar durant la vesprada abans d’arribar a les seues respectives carpes, on van continuar la festa.

La programació organitzada per la Junta Local Fallera per a aquests dies, que complementa a les activitats preparades per cada comissió, s’estendrà fins al dissabte 19 de març, dia de Sant Josep. El passat diumenge 13 es va realitzar la tradicional visita a les falles, en la qual van participar diversos membres de la corporació municipal i continuarà el dimecres 16 de març amb les activitats infantils que es desenvoluparan amb motiu del Dia dels Xiquets entre les 11 i les 14 h. en el parc Central. El dijous 17 es realitzarà una cercavila de gala conjunt de totes les comissions i el divendres 18 fallers i falleres es reuniran enfront de la casa de la vila per a honrar a la Verge dels Desemparats en la tradicional ofrena de flors.

El colofó arribarà el dia de la festivitat de Sant Josep, jornada en la qual es realitzarà una cercavila des de l’Ajuntament fins a l’església, on es realitzarà una missa, i posteriorment, a les 14 h., es dispararà una mascletà en l’esplanada de l’antiga cooperativa. A la nit, es cremaran els monuments. A les 22 h. els infantils i, a partir de les 23 h. arribarà el torn dels grans. A les 23 h. es cremarà el de la Falla Primitiva, a les 23:30 h. el de la Mig Camí i a les 24 h. el de la falla La Torre.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES