EDUCACIÓ

José Miguel Ramón, alumne de l’IES Almussafes, guardonat amb el Premi Extraordinari de Formació Professional

El jove ha obtingut els millors resultats de la Comunitat Valenciana en Instal•lacions i Manteniment


La comunitat educativa d’Almussafes acaba de rebre una bona notícia. L’alumne del centre de secundària José Miguel Ramón Bou, veí d’Almussafes, ha sigut reconegut amb un dels premis extraordinaris de Formació Professional, distintiu que s’atorga als estudiants amb millor expedient acadèmic dels cicles de grau mitjà i superior. El jove va obtenir els millors resultats de la Comunitat Valenciana en Instal•lacions i Manteniment. El premi se li lliurarà durant els actes programats per a la denominada Primavera Educativa, que se celebrarà el pròxim mes de maig.

L’IES Almussafes està d’enhorabona. La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha concedit un dels Premis Extraordinaris de Formació Professional corresponent al curs 2014-2015 a l’alumne del centre José Miguel Ramón. El jove, que va concloure el seu mòdul de mecatrònica industrial l’any passat amb un excepcional expedient acadèmic, rebrà el guardó al costat d’altres 39 alumnes de la Comunitat Valenciana amb les millors trajectòries en aquest nivell educatiu dels centres sostinguts amb fons públics. “Lògicament notícies com estes ens omplin d’orgull, doncs són simptomàtiques del nivell y de la qualitat formativa del nostre centre educatiu”, destaca el refidor d’Educació, Pau Bosch.

L’objectiu d’aquests reconeixements és premiar de manera oficial als estudiants més brillants dels nivells de Formació Professional de Grau Mitjà i Superior de cada família professional en l’àmbit valencià, recompensar l’esforç i treball i fomentar valors com la superació personal i la responsabilitat, incentivar la perseverança en l’estudi, millorar la qualitat del sistema educatiu i posar a aquests alumnes com a exemple i inspiració per a una societat basada en el coneixement i en el desenvolupament.

L’almussafeny José Miguel Ramón Bou, que va obtenir el millor expedient de tota la Comunitat Valenciana en Instal•lacions i Manteniment, rebrà un diploma acreditatiu en un acte públic que se celebrarà el pròxim mes de maig durant la denominada Primavera Educativa, i se li anotarà aquesta distinció en el seu expedient. Si en un futur aconseguira el Premi Extraordinari de Grau Superior, tindria opció a concórrer, amb inscripció prèvia, en el corresponent premi nacional.

En aquesta convocatòria han participat els alumnes que van finalitzar el seu cicle el curs 2014-2015 amb una qualificació final igual o superior a 8,5.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES