NOTÍCIES

Les obres executades en la Llar del Jubilat d’Almussafes permeten guanyar 106 metres quadrats

L’alcalde i la regidora de la Tercera Edat inauguren el projecte de coberta de dos dels quatre patis interiors de l’edifici públic

L’ajuntament hi ha invertit 140.000 euros en l’actuació urbanística


Els treballs per a cobrir dos dels quatre patis interiors situats en la Llar del Jubilat d’Almussafes van finalitzar el passat mes de maig. Conclosa la campanya electoral dels comicis generals 2016, el consistori d’Almussafes ha pogut celebrar la inauguració oficial del projecte urbanístic, pressupostat en 139.130,34€, i que ha sufragat amb càrrec a part del superàvit acumulat en 2014. Precisament, a les 19 hores d’ahir dijous dia 30, el primer edil, Toni González, i la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, van presidir l’acte públic, que va congregar a més d’un centenar d’assistents en la dependència pública.

Durant la seua intervenció, l’edil delegada de la Tercera Edat va incidir en el fet que “les obres de rehabilitació completades durant un període de tres mesos en la Llar del Jubilat, edifici de propietat municipal inaugurat el 28 de juliol de l’any 2010, eren necessàries, ja que els quatre patis interiors de la mateixa impedien que l’estructura poguera albergar en el seu interior activitats multitudinàries”.

Encara que disposaven d’unes portes envidrades i corredisses que permetien la seua obertura, estos patis, de 106 metres quadrats de superfície total, no havien sigut utilitzats des de la inauguració de la infraestructura, per la qual cosa el consistori va decidir cobrir-los aprofitant el superàvit existent del Pressupost Municipal de l’any 2014.

Una decisió, valorada positivament per part el col•lectiu de jubilats i pensionistes, el president del qual, Francisco Ruiz, també va intervindre durant l’acte inaugural, que va comptar amb l’assistència de les Reines de les Festes 2015 i 2016, representants d’entitats locals, autoritats i públic en general.

El president de l’executiu va tancar el torn d’intervencions destacant la instal•lació d’unes lluernes laterals perquè les estades de la infraestructura conserven la il•luminació natural, evitant així mateix la incidència directa del sol en les mateixes.

La Tuna Major d’Alzira va ambientar l’acte inaugural, que es va clausurar amb una refrigeri per a tots els assistents.

Categories: NOTÍCIES, URBANISME