ESPORTS

L’almussafeny Santiago Pastor, campió d’Espanya de Compak Sporting per equips

L’esportista, membre del Club de Caçadors “El Perdigó” va aconseguir també la sisena plaça en l’apartat individual


Santiago Pastor es va proclamar campió d’Espanya de Caça Compak Sporting el passat 19 de juny a Almansa al costat dels seus companys valencians Vicente Igual i Cristóbal Jiménez. Junts, van reunir 556 punts. A més, Pastor va concloure el torneig sisè en el rànquing individual amb 192 punts.

L’esport segueix donant moltes alegries als almussafenys. L’últim veí de la localitat a adjudicar-se l’or en una competició d’àmbit nacional ha sigut Santiago Pastor Bartual. Pastor, membre del Club de Caçadors “El Perdigó”, es va convertir el passat 19 de juny en campió d’Espanya de Compak Sporting per equips en la categoria general al costat dels seus dos companys valencians, Vicente Igual Pareja i Cristóbal Jiménez Martínez. Junts van sumar un total de 556 punts.

El d’Almussafes va aconseguir, a més, la sisena plaça en l’apartat individual, en aconseguir 186 punts, rànquing que va liderar el seu company d’equip Cristóbal Jiménez, que va sumar 192 punts.

En total, 212 persones van participar en el XIX Campionat d’Espanya de Compak Sporting organitzat per la Federació Espanyola de Caça que es va celebrar del 17 al 19 de juny en el camp de tir “El vínculo” d’Almansa. El Compak Sporting és una disciplina de tir esportiu sobre plats d’argila les trajectòries de la qual estan inspirades en el Sporting, però en la qual l’organització de tir pot realitzar-se en un stand ja existent, de fossat, skeet o hèlixs.

Categories: ESPORTS, NOTÍCIES