FESTES

L’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes celebra el seu 10é aniversari

Els seus integrants van festejar el passat dissabte 1 d’octubre l’efemèride amb un sopar de gala en la que van repassar la seua trajectòria com a entitat

L’Hotel Bartos va acollir l’acte, al que van assistir l’alcalde, la regidora de Comerç i representants dels diferents partits polítics

L’edil responsable d’aquesta àrea, Davinia Calatayud, va anunciar la cessió d’una de les cases dels mestres per al seu ús com a seu de l’entitat


L’Hotel Bartos d’Almussafes va reunir el passat dissabte 1 d’octubre als integrants de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de la localitat, AECAL, per a commemorar la seua primera dècada de vida, en la qual han pogut desenvolupar un gran nombre d’iniciatives per a potenciar el comerç de proximitat entre els veïns. Durant la vetlada, a la qual van assistir prop de 100 persones, el col•lectiu es va felicitar per tot l’aconseguit i la regidora de Comerç, Davinia Calatayud, els va anunciar que l’Ajuntament els cedirà pròximament un local perquè puguen reunir-se, situat en una de les cases dels mestres del carrer Mestre Cardona. Per la seua banda, l’alcalde, Toni González, va reiterar el suport de l’executiu a la seua labor i la presidenta de l’entitat, María Dolores Duart, va recordar la importància de lluitar units en la defensa dels interessos dels xicotets empresaris.

Els empresaris i comerciants d’Almussafes estan de celebració. L’entitat que els aglutina, AECAL, compleix aquest 2016 el seu desè aniversari i per a commemorar aquesta fita històrica de l’associació, el passat dissabte 1 d’octubre es van reunir en l’Hotel Bartos de la localitat per a compartir un sopar de gala en el qual van fer un repàs de tot l’aconseguit durant aquest temps. En l’acte, al que van assistir prop d’un centenar de persones entre socis i familiars, també van participar l’alcalde d’Almussafes, Toni González, la regidora de Comerç, Davinia Calatayud, així com diversos representants dels partits amb presència en el ple de la corporació municipal.

Durant la seua intervenció, González va explicar que “les pimes són un dels sectors principals de creació d’ocupació i són vitals per a la nostra economia i teixit social, per la qual cosa des de la institució que presidisc col•laborem en el manteniment de la vostra associació perquè som conscients que l’activació del consum revertirà de manera directa en el vostre estat de benestar i qualitat de vida”. “I en aquesta línia de treball anem a continuar en el futur, perquè som conscients que la societat no seria la mateixa sense l’aportació dels vostres establiments”, va concloure la màxima autoritat municipal.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Davinia Calatayud, va destacar “la constància i la passió que poseu al vostre treball, estimeu el que feu i aqueix sentiment que porteu en el vostre cor i que es transmet davant dels vostres clients és el que veritablement assegura el vostre èxit”. L’edil va assenyalar també que “no és necessari eixir del poble i agafar el cotxe per a realitzar la compra, doncs la proximitat, la comoditat, l’atenció i la qualitat són característiques presents en els comerços locals, que són alhora llocs de trobada per als veïns”.

Calatayud va aprofitar per a anunciar que l’Ajuntament ha decidit cedir a l’associació una de les cases dels mestres situada en el carrer Mestre Cardona perquè els seus membres la utilitzen com a seu de l’entitat, una infraestructura a la qual podran accedir pròximament.

La història d’AECAL

AECAL es va fundar al novembre de 2006 amb l’objectiu de fomentar i promocionar el comerç local, facilitar la formació empresarial dels seus integrants i potenciar la participació dels veïns de la població en les diferents activitats programades. La presidenta de l’entitat, María Dolores Duart, va realitzar un viatge al passat per a comentar les motivacions que van portar als primers membres a associar-se, va agrair el suport rebut durant aquests anys i va llançar un missatge al teixit empresarial del municipi. “Formar part de AECAL és beneficiós per a tots perquè ací compartim idees, projectes i il•lusions per a seguir avant, lluitant junts per un comerç fort i unit”, va afirmar.

Durant la seua primera dècada de vida, el col•lectiu ha impulsat un gran nombre d’iniciatives per a potenciar el comerç de proximitat, entre les quals destaquen les seues campanyes de promoció, conscienciació i fidelització, les fires, i les jornades formatives.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES