FESTES

L’Ajuntament d’Almussafes reconeix als seus agents més veterans

El consistori aprovarà un reglament intern de condecoracions, el qual s’aplicarà a partir de l’any que ve

El cap provincial de la Policia Autonòmica, Cèsar Ochoa, assistix a l’acte de commemoració celebrat ahir en el saló de plenaris


Ahir dijous, 29 de setembre, l’Ajuntament d’Almussafes va celebrar per primera vegada, a les 13 hores, l’acte oficial del Dia del patró de la Policia durant la festivitat de Sant Miquel Arcàngel. El motiu de la cerimònia va ser homenatjar als cossos de seguretat de la localitat i reconéixer, especialment, la labor d’aquells agents i oficials de la Policia Local amb més de 25 anys de servici. A l’acte institucional van assistir, a més de l’alcalde, Toni González, el cap provincial de la Policia Autonòmica, Cèsar Ochoa, el tinent cap del lloc principal de la Guàrdia Civil d’Almussafes, Javier Muñoz, el cap de la Policia Local del municipi, Ernesto Serrano, i la jefa i voluntaris, en representació de l’Agrupació de Protecció Civil.

El saló de plens de la Casa Consistorial d’Almussafes va acollir ahir, per primera vegada en la seua història, la celebració del Dia del patró de la Policia en la festivitat de Sant Miquel Arcàngel. El primer edil, junt amb les diferents autoritats presents, va exalçar la important labor que realitzen diàriament les distintes forces de seguretat que treballen en la població. Així mateix, un total de nou policies locals (entre ells, cinc oficials i quatre agents fixos) van rebre un detall commemoratiu en agraïment als seus més de 25 anys de servici al cos. D’altra banda, també es va reconéixer el treball de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Almussafes, dirigida per Antonia García.

Com a president de l’executiu, González va destacar la rellevància de les accions que efectuen dia rere dia els integrants dels diferents cossos de seguretat locals. Per a això, va assenyalar, “hem d’agrair la presència del cap provincial de la Policia Autonòmica, un organisme que coordina a totes les forces de seguretat homenatjades en l’acte”. De la mateixa manera, González va aprofitar l’ocasió per a donar a conéixer la posada en funcionament del Reglament Intern de la Policia d’Almussafes, que començarà a aplicar-se en 2017. Esta normativa permetrà la concessió de premis, distincions i condecoracions, i serà aprovada mitjançant un acord plenari.

Durant la seua intervenció en l’acte, que va tindre un caràcter estrictament protocol·lari, el cap de la Policia Local, Ernesto Serrano, va manifestar el seu interés a afegir una part lúdica i fraternal a la celebració de l’any que ve. “Hem d’involucrar als cossos de seguretat d’altres pobles”, va apuntar. “El nostre treball no podria entendre’s sense unió i camaraderia”. Així mateix, Serrano va felicitar els membres de la seua plantilla i a la representació de voluntaris de Protecció Civil per la seua disposició i professionalitat en els diferents operatius.

D’altra banda, de part de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències, el cap provincial de la Policia Autonòmica, Cèsar Ochoa, va transmetre l’agraïment per la seua constant dedicació als cossos de seguretat d’Almussafes. Des de la Policia Autonòmica, va explicar, “col·laborem amb els agents locals i l’ajuda entre nosaltres és vital”.

Finalment, el tinent cap del post principal de la Guàrdia Civil d’Almussafes, Javier Muñoz, va ressaltar la coordinació entre les distintes forces de seguretat del municipi, la qual va quedar patent durant la cerimònia d’homenatge.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES