JOVENTUT

El XIX Concurs de Targetes Nadalenques d’Almussafes obri la fase de votació popular

Els veïns podran triar els seus preferits fins al 14 d’octubre en el Centre d’Informació Juvenil

L’objectiu del certamen és potenciar la creativitat dels participants i mantenir la tradició de l’ús de les epístoles per a felicitar el Nadal


Els ciutadans d’Almussafes ja poden visitar l’exposició amb les targetes presentades al XIX Concurs de Targetes Nadalenques de la localitat i votar per les seues favorites. La mostra estarà oberta al públic fins al pròxim divendres 14 d’octubre en el Centre d’Informació Juvenil en el seu horari habitual d’obertura i el nom dels guanyadors es desvetlarà just el divendres següent, el dia 21. El lliurament de premis, per la seua banda, se celebrarà en la mateixa infraestructura pública el dijous 17 de novembre.

Com cada any per aquestes dates, i fidel a la tradició, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes ja té en marxa el Concurs de Targetes Nadalenques, que aquest 2016 aconsegueix el seu desè novena edició. Després de la fase de recepció de treballs, podien presentar-se entre el 12 i el 23 de setembre, el consistori va obrir ahir dilluns 3 d’octubre el període de votació popular per a triar als guanyadors de cadascuna de les categories en lliça.

Tots els veïns que vulguen formar part d’aquestes votacions tan sols han de dirigir-se al Centre d’Informació Juvenil, situat en la Plaça del Mercat, en el seu horari d’obertura, de dilluns a divendres d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h. i dipositar la seua papereta en l’urna que s’ha habilitat per a açò. L’últim dia per a votar serà divendres que ve 14 d’octubre.

“Creiem que és important fer el possible perquè no es perda la tradició de felicitar el Nadal amb targetes, sobretot en aquesta època de constants avanços tecnològics en la qual s’estan perdent costums que en el seu moment van estar molt arrelades en la societat, per açò seguim apostant per aquest concurs”, manifesta la regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes, Davinia Calatayud.

En aquesta convocatòria han participat un total de 15 persones, els qui han lliurat en el Centre d’Informació Juvenil els seus dibuixos amb els quals a ells els agradaria felicitar les festes de Nadal a tots els seus veïns. Concretament, en la categoria infantil competeixen 11 targetes, en la juvenil 3 i en la d’adults s’ha presentat 1.

La resolució es farà pública el divendres 21 d’octubre, mentre que el lliurament de premis es realitzarà el dijous 17 de novembre a les 19 h. en el mateix edifici de l’Arrossera. Els guanyadors rebran un diploma acreditatiu atorgat per l’Ajuntament i un regal didàctic. A més, entre tots els participants se sortejarà un altre lot de les mateixes característiques.

Categorías:JOVENTUT, NOTÍCIES