ESPORTS

L’almussafeny Rafa García, cinquè lloc en el Campionat del Món de tir esportiu

L’esportista va aconseguir aquest destacat lloc el cap de setmana passat a Itàlia en una competició en la qual van participar 1.040 tiradors de tot el món

García, del Club “El Perdigó” de la localitat, tanca una temporada espectacular en la qual també s’ha adjudicat l’or en el nacional i el bronze en l’europeu


Satisfacció absoluta la que senten els integrants del Club de Caçadors “El Perdigó” d’Almussafes aquests dies. Un dels seus membres, Rafa García, ha posat la guinda a un excel•lent final de temporada en el qual tot l’esforç realitzat durant l’últim any s’ha vist recompensat amb escreix. El cap de setmana passat, concretament del 14 al 17 de juliol, García es va adjudicar la cinquena plaça en el Campionat del Món de Tir Esportiu al Plat celebrat en Piancardato-Perugia, a Itàlia.

L’almussafeny va aconseguir la citada posició en la modalitat de Recorregut, en la categoria veterans. Rafa García conclou d’aquesta forma una brillant temporada en la qual també ha aconseguit l’or en el Campionat d’Espanya i el bronze en l’Europeu celebrat a França.

En la competició, la més important d’aquesta disciplina esportiva, van participar un total de 1.040 tiradors pertanyents a 41 països dels cinc continents, els qui van posar a prova la seua destresa i nivell enfrontant-se als millors de tot el planeta.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES