ESPORTS

Christopher Triviño i Luís Peinado guanyen el I Trofeu de Pádel en Cadira de Rodes d’Almussafes

La parella es va imposar a la integrada per l’organitzador de l’esdeveniment, Alejandro López Trapero, i Oscar Agea, número 2 del rànquing nacional

En el quadre B, la final de consolació la van conquistar Germán García i Juanma Bertomeu, tots dos valencians


El cap de setmana passat es va celebrar amb èxit el I Torneig de Pàdel en Cadira de Rodes d’Almussafes. En el campionat, Christopher Triviño i Luís Peinado van conquistar el primer lloc en una ajustada final de més de dues hores de durada. En el quadre B, el de consolació, els primers van ser Germán García i Juanma Bertomeu. L’èxit de la convocatòria, a la qual van assistir nombrosos veïns, anima als organitzadors a preparar una nova edició per al pròxim any, aquesta vegada puntuable per al nacional i amb la participació de 16 parelles de jugadors.

Es tractava d’una aposta arriscada però el resultat ha sigut més que satisfactori per a l’organització. El cap de setmana passat, del divendres 15 al diumenge 17 de juliol, les pistes de tennis i pàdel situades en l’avinguda de la Foia d’Almussafes van acollir amb èxit el I Trofeu de Pàdel en Cadira de Rodes celebrat en la localitat.

Els valencians Christopher Triviño i Luís Peinado es van alçar amb la victòria en el quadre A en un ajustat partit de més de dues hores de durada en el qual finalment van aconseguir imposar-se als seus rivals per 6-3, 3-6 i 6-7. Enfront d’ells tenien a Óscar Agea, número dos en el rànquing nacional, i Alejandro López Trapero, veí d’Almussafes i impulsor d’aquest campionat.

En el quadre B, el de consolació, el triomf va ser per a Germán García i Juanma Bertomeu, tots dos valencians, després de l’abandó de l’equip contrari com a conseqüència d’un colp de calor propiciat per les altes temperatures registrades en la pista durant el cap de setmana.

El dia previ a l’inici d’aquesta competició, i amb l’objectiu d’acostar aquesta disciplina esportiva als veïns d’Almussafes, durant la vesprada del divendres 15 es va celebrar una jornada que van denominar “d’inclusió”, en la qual tots els interessats van tenir l’oportunitat de provar les cadires que utilitzen els participants. Els atrevits, diverses desenes de persones, van comprovar d’aquesta forma les dificultats que comporta la pràctica d’aquest esport.

En el lliurament de trofeus, que es va desenvolupar el diumenge al migdia, el regidor d’Esports de la localitat, Pau Bosch, fou l’encarregat de lliurar els guardons als campions i d’agrair als presents la seua participació en aquest torneig que “el consistori recolza conscient de la importància d’estar al costat d’iniciatives que fomenten l’activitat física i la superació personal, com és aquest cas”, ressalta l’edil.

Alejandro López Trapero assegura que ja s’està treballant per a donar continuïtat a aquest campionat per a convertir-lo de cara a l’any que ve en una prova puntuable per al rànquing d’Espanya, per la qual cosa en comptes de reunir a vuit parelles com aquest 2016, congregaria a un total de 16 parelles.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES