ESPORTS

L’almussafeny Javier Bleda estarà en la Copa d’Espanya de Fisioculturisme

L’esportista ha encadenat quatre plates des de l’abril passat i es prepara ja per a aquesta competició, que se celebrarà al juny en Torre Pacheco, Múrcia


El fisioculturista almussafeny Javier Bleda Iniesta participarà el cap de setmana del 8 al 10 de juny en la Copa d’Espanya de Fisioculturisme i Fitness que se celebrarà en la localitat murciana de Torre Pacheco. Durant la present temporada, la segona en la qual competeix l’esportista, ha obtingut un total de 4 plates en els diferents tornejos en els quals s’ha inscrit. “Estic entrenant molt fort i a consciència perquè els resultats estiguen en la línia de tot el treball realitzat durant els últims mesos”, assegura.

El fisioculturista almussafeny Javier Bleda Iniesta està escalant posicions en el rànquing dels millors esportistes espanyols d’aquesta modalitat. Malgrat tractar-se de la segona temporada en la qual competeix, el jove està aconseguint grans resultats, fruit dels intensos entrenaments als quals s’està sotmetent per a millorar les seues condicions físiques. En 2017, any del seu debut, ja va aconseguir l’or en fitness ‘men’s physique’ i el bronze en el Trofeu Interregional Ironbaby de Fisioculturisme i Fitness, dues fites que, a la vista dels seus recents resultats, tan sols van ser el començament d’una trajectòria en la qual encara té grans possibilitats de seguir brillant.

Aquest enlairament es reflecteix en les classificacions obtingudes en els últims mesos, en els quals no ha baixat de la segona posició del calaix. El 21 d’abril va obtenir el segon lloc en el Trofeu Nacional IV Copa de València celebrat en la ciutat de València. El 28 d’abril va repetir resultat en el II Trofeu Nacional de Villareal, a Castelló. Una setmana després, el 5 de maig, va conquistar una nova plata en el Campionat Oficial de la Comunitat Valenciana Mar Fernández que va acollir la localitat d’Onil, en Alicante. Finalment, el passat 10 de maig va confirmar que s’havia aferrat a aquesta posició en el XI Trofeu Nacional Gym Noray celebrat a Santa Pola, també a Alacant.

El cap de setmana del 8 al 10 de juny, Bleda s’enfrontarà al repte més dur de tot l’any, la Copa d’Espanya que es disputarà en la localitat de Torre Pacheco, en la província de Múrcia, on l’almussafeny conclourà la seua segona temporada en competició. Lluitarà per demostrar que encara li queda marge de millora. “Estic entrenant molt fort i a consciència perquè els resultats estiguen en la línia de tot el treball realitzat durant els últims mesos”, assegura.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES