NOTÍCIES

Els carrers Maestro Cardona i Manolo Chaqués i la Plaça del Mercat, objecte d’una neteja integral durant aquesta setmana


El pla de neteja exhaustiva que escomet l’Ajuntament d’Almussafes setmanalment per al manteniment òptim de totes les àrees del nucli urbà i terme municipal, s’ha centrat durant els últims dies en les vies públiques Maestro Cardona i Manolo Chaqués i en la Plaça del Mercat.

Els operaris de la brigada municipal, en col·laboració amb els treballadors dels diferents plans d’ocupació en actiu, també han actuat en el desguàs de la font del Parc Central, a més de procedir al manteniment dels jardins del Parc del Sagrari i d’adequar i preparar la bassa d’aquesta zona verda.

El calendari d’accions a escometre, que es revisa i planifica amb una periodicitat setmanal i que sempre incorpora la neteja general de tots els parcs públics com a labor obligada, donada la seua rellevància com a espais de convivència diària de la ciutadania d’Almussafes, ha incorporat, així mateix, la plantació d’alfàbega per al seu ús durant les processons de les Festes del poble.

Una setmana més, l’itinerari de les intervencions ha donat resposta a les peticions ciutadanes plantejades sobre la neteja.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME