NOTÍCIES

L’alcalde d’Almussafes participa en una nova trobada de la Red Innpulso

L’associació, que aglutina a les ciutats amb major pes industrial del país, es va reunir el passat dimecres 7 de febrer en Ermua (Biscaia)

El ple va tractar diversos temes amb els quals persegueix millorar la seua gestió i forjar aliances estratègiques amb diferents agents, entre ells el ministeri


L’associació Red Innpulso, a la qual pertanyen les Ciutats de la Ciència i la Innovació, es va reunir el passat dimecres 7 de febrer en Ermua (Biscaia) per a seguir endavant amb la millora i la promoció de les àrees industrials situades en tot el país. A la cita van acudir representants de les 68 ciutats i municipis integrats, entre els quals es trobava Toni González, alcalde d’Almussafes. El primer edil de la localitat destaca la importància de pertànyer a l’associació per a facilitar el desenvolupament dels dos polígons industrials amb els quals compta la població.

L’alcalde i regidor d’Indústria de l’Ajuntament d’Almussafes, Toni González, va participar el passat dimecres 7 de febrer en una nova sessió plenària de la Red Innpulso, l’associació espanyola que aglutina a les Ciutats de la Ciència i la Innovació. La trobada, que es va desenvolupar en l’auditori d’Izarra de la localitat biscaina d’Ermua amb l’assistència de representants de les 68 ciutats i municipis reconeguts i integrats en l’entitat, va servir per a tractar qüestions de calat relacionades amb l’impuls de l’activitat industrial del nostre país.

“Per a Almussafes és molt important formar part d’aquesta associació perquè com més unides estiguem les ciutats que comptem amb parcs industrials de rellevància més possibilitats tindrem de seguir millorant l’activitat empresarial dels nostres respectius termes municipals”, explica González. “Al final totes aquestes gestions redunden en una major coordinació que facilita el desenvolupament de les companyies que confien en els nostres polígons i aqueix és el motor que ens mou a seguir treballant”, destaca.

A més de donar compte del contingut tractat en el consell rector, que s’havia celebrat prèviament en la mateixa localitat, els membres de la xarxa van debatre sobre les propostes arreplegades en el pla de treball de la co-presidència, els pilars de la qual són forjar aliances estratègiques amb el ministeri i altres agents, apostar per la seua dinamització mitjançant reunions periòdiques, millora de quotes i la gestió per projectes, i la promoció de l’agrupació a través de la programació d’esdeveniments estratègics i l’elaboració d’un pla de comunicació.

Durant la presentació d’aquestes propostes també es va presentar la possibilitat de concretar un sistema organitzatiu i de gestió més eficient que contemple protocols, dinàmiques de treball i necessitats concretes. Finalment, en la sessió s’ha renovat part del consell rector, amb la incorporació de quatre noves ciutats, i s’ha presentat la proposta de pressupostos per a abordar el pla de treball plantejat que haurà de ser aprovat pròximament.
 
 

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ