NOTÍCIES

Neteja integral del carrer Sant Cristòfol durant esta setmana


Els operaris de la brigada municipal, en col·laboració amb els treballadors de l’Emcorp i Emcord, han continuat esta setmana amb les labors de neteja exhaustiva de les vies públiques, zones verdes, places i contenidors del municipi. Des de dilluns passat 5, els treballs s’han centrat en el carrer Sant Cristòfol, que han deixat impol·lut valent-se del sistema d’aigua a pressió.

A més, també han intervingut en el Camp de Tir, espai en què han realitzat la poda de tota la vegetació existent, i han dut a terme una neteja exhaustiva del circuit caní que el Club Esportiu Agility Almussafes manté en el Parc Rural.

Especial atenció s’ha prestat, així mateix, a la zona nord del Parc Industrial Joan Carles I, a més de donar continuïtat a la neteja dels contenidors de reciclatge de vidre de la localitat.

El pla municipal de neteja exhaustiva, la finalitat del qual radica en el manteniment òptim de totes les àrees del nucli urbà i terme municipal, es planifica setmanalment i algunes de les intervencions compreses en el mateix són fruit de les peticions i suggeriments ciutadans.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME