FESTES

L’Ajuntament d’Almussafes valora positivament el desenvolupament de “Piscina a la Nit”

Prop de 150 persones van gaudir el passat dissabte 27 d’agost de l’espectacle oferit per l’humorista Toni de l’Hostal

La iniciativa continuarà aquest dissabte amb el concert de Sara Gee & Ramblin’ Matt i finalitzarà el següent amb la projecció d’“Ice Age: El gran cataclismo”


“Piscina a la Nit” encara la recta final del programa proposat per l’Ajuntament d’Almussafes per a aquest estiu. Aquest dissabte 3 de setembre actuarà el grup Sara Gee & Ramblin’ Matt i el pròxim dissabte 10 es projectarà la pel•lícula d’animació “Ice Age: El gran cataclisme”. Des del consistori valoren positivament el resultat de les activitats celebrades fins al moment. El passat dissabte 30 de juliol, dia en el qual es posava en marxa la iniciativa, les Piscines Municipals van registrar ple absolut amb 589 assistents.

L’estiu no ha suposat a Almussafes la paralització de l’oferta cultural i esportiva. Després de la finalització de les festes patronals, el consistori municipal va ficar en marxa a la fi del mes de juliol una nova iniciativa d’oci amb la qual l’equip de govern pretenia combinar de forma atractiva el cinema, la música i l’humor amb les activitats aquàtiques i tot açò en horari nocturn. D’aqueixa forma va nàixer el programa “Piscina a la Nit”. Després dels tres primers dissabtes de desenvolupament, des de l’Ajuntament de la localitat es mostren més que satisfets amb el resultat obtingut.

Per al regidor d’Esports, Pau Bosch, “Piscina a la Nit ens ha permès oferir als veïns la possibilitat de gaudir de les Piscines Municipals en horari nocturn i de seguir proposant-los espectacles culturals variats i per a tots els gustos i edats. Estem molt satisfets amb el resultat i esperem que en les dues cites que queden de la present edició continuem tenint el recolzament dels ciutadans”.

El programa es va obrir amb un gran èxit el passat dissabte 30 de juliol, vetlada en la qual es va projectar la pel•lícula d’animació “Buscando a Dory”. Aqueix dia, les instal•lacions van aconseguir el ple absolut després de vendre un total de 589 entrades, el màxim permès. El dissabte següent, dia 6 d’agost, més d’un centenar de persones van gaudir del festival d’aquaerobic que va unir música i exercici físic.

Després d’una aturada de dues setmanes, el passat dissabte 27 d’agost l’activitat nocturna va tornar a aquesta infraestructura municipal per al desenvolupament de l’actuació del popular humorista Toni de l’Hostal, que va reunir en la terrassa de la infraestructura a prop de 150 amants de l’inconfusible estil de l’acudià. En un ambient informal i desenfadat, l’artista va anar desgranant amb el seu particular segell i al ritme de la música el millor del seu repertori.

Aquest dissabte 3 de setembre, la iniciativa oferirà un concert. Sara Gee & Ramblin’ Matt delectaran als assistents amb una selecció de temes country, blues, rock and roll, i soul. Els integrants de la banda, que ja ha realitzat més de 300 concerts, han publicat quatre discos i estan nominats, representant a Espanya, en els premis internacionals “Texas Sounds Internacional Country Music Awards”, que es lliuraran el pròxim mes d’octubre.

Per a posar el punt i final a aquesta primera temporada de “Piscina a la Nit”, el pròxim dissabte 10 de setembre l’Ajuntament projectarà la pel•lícula d’animació “Ice Age: El gran cataclismo”, en la qual l’obsessiva cerca de bellotes per part de Scrat acaba provocant un accident que els protagonistes hauran de resoldre.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES