EDUCACIÓ

El Centre de Formació d’Adults d’Almussafes amplia la seua oferta formativa aquesta temporada

El B2 d’anglès i valencià, entre les novetats en el programa del curs 2016-2017

Les inscripcions, que començaran el pròxim 5 de setembre, mantindran el sistema utilitzat els últims cursos per a evitar cues


Després del període de vacances, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes es posa en marxa per a iniciar un curs escolar en el qual incorpora nombroses novetats que ja poden consultar-se al complet en el portal www.almussafes.net. Entre les mateixes, destaca la incorporació de cursos preparatoris per als certificats B2 d’anglès i valencià, un taller sobre telèfons mòbils i tabletes i un altre per a promoure l’anglès oral, i els cursos d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys. Les inscripcions comencen el pròxim dilluns 5 de setembre.

Amb més de 30 anys de trajectòria, i plenament consolidat a Almussafes, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes segueix oferint als almussafenys l’oportunitat de seguir aprenent sobre diversos aspectes a través d’un complet programa de cursos elaborat sobre la base de les seues necessitats i en constant evolució per a oferir als ciutadans la possibilitat d’ampliar els seus coneixements i les seues possibilitats de trobar ocupació.

“El CMFPA d’Almussafes torna a ser una vegada més un punt de referència en l’àmbit educatiu amb un programa modernitzat i actualitzat a la demanda dels veïns”, assenyala la regidora d’EPA, Teresa Iborra.

Novetats

Al programa oferit per a la temporada 2015-2016, aquest 2016-2017 s’afigen nous cursos amb els quals es dóna resposta als suggeriments realitzats pels alumnes de l’escola i pels veïns del municipi. D’aquesta forma, s’incorporen tallers de preparació per als exàmens que certifiquen el nivell B2 de valencià i d’anglès, un curs per a l’accés a la universitat de persones majors de 25 i de 45 anys i un taller en el qual els alumnes aprendran a utilitzar correctament els telèfons mòbils i les tabletes. A més, naix “El racó de l’anglès”, amb el qual es crearan grups de conversa en llengua anglesa perquè els assistents puguen practicar amb altres persones diferents situacions comunicatives.

El centre oferirà, així mateix, el curs d’espanyol per a estrangers que forma als seus assistents per a obtenir la nacionalitat espanyola i enceta la iniciativa “Aula oberta”, a través de la qual programarà conferències i tallers a tota la població “en els quals es tractaran temes de cultura general de forma amena i accessible a tot el públic”.

L’oferta completa ja pot consultar-se a través del portal municipal www.almussafes.net. En el fullet publicat s’explica la normativa que regeix el procediment de matrícula així com les jornades en les quals es realitzaran les inscripcions. Donat el gran nombre de cursos i de demandants, i amb l’objectiu de reduir les aglomeracions durant aqueixos dies en els voltants del CMFPA, una vegada més s’utilitzarà el sistema utilitzat els últims anys, en el qual cada dia es dedica a les inscripcions d’un curs diferent i amb el qual es reparteixen números per a establir l’ordre.

Els interessats hauran de presentar en el moment de la matrícula una fotocòpia del DNI i una fotografia de carnet i podran efectuar el pagament del curs amb targeta bancària, si la inscripció no fora gratuïta, en aqueix mateix moment. En aquests casos, es tracta d’una quantitat simbòlica que no cobreix el cost del curs, atès que el consistori municipal els subvenciona. “Som conscients de la importància que té comptar amb aquest servei, per la qual cosa l’Ajuntament es fa càrrec de la major part de la inversió, a més d’aplicar bonificacions per a les persones en situació de desocupació”, explica Iborra.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES