NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes millora les seues dependències policials

La intervenció inclou reparacions en la fatxada i en l’interior de l’edifici, remodelació d’estades i renovació de mobiliari


L’edifici seu de la Policia Local d’Almussafes està sent objecte, des de fa unes poques setmanes, d’un pla tendent a la millora de la instal•lació. En l’actualitat, s’ha completat la renovació de tota la fatxada de l’immoble, emplaçat en el carrer València – la via pública d’entrada a la localitat -, i durant les pròximes setmanes s’executarà la resta de la intervenció, en la que està prevista una redistribució espacial dels diferents servicis de les dependències, així com l’adquisició de mobiliari, la instal•lació d’una nova porta d’accés al garatge i la renovació de tot el sistema informàtic.

La plantilla del cos policial d’Almussafes, dirigida per Ernesto Serrano, compta en l’actualitat amb un total de 26 operatius, entre agents i oficials, que s’encarreguen de la seguretat ciutadana de la població. Tots ells podran disfrutar del canvi d’imatge de les dependències, que s’està duent a terme des de fa unes setmanes per part del Departament d’Obres i Servicis de l’Ajuntament.

De moment, s’ha actuat en la fatxada de l’immoble, que s’ha pintat en la seua totalitat després d’haver completat l’eliminació dels clavills i humitats que afectaven la mateixa. En l’actualitat, la intervenció s’està executant en l’interior de l’edifici policial, en el que també s’ha procedit a solucionar la problemàtica d’humitat, a més d’haver-hi redistribuït les diferents dependències del mateix.

La substitució de l’actual porta d’entrada al garatge i l’ampliació i cobriment del pati interior del mateix amb l’objectiu de protegir la flota motoritzada, a més de la completa renovació de tot el sistema informàtic de les dependències sumaran accions a la intervenció.

La intenció del nou executiu passa per dur a terme una millora integral de la imatge de la Policia Local en el seu conjunt, actuant urbanísticament en l’edifici seu de la mateixa, a més de renovar el vestuari dels agents i les plataformes tecnològiques en què desenrotllen la seua labor professional diària. “A més, durant la present legislatura procedirem a la implantació de noves campanyes de prevenció i d’informació, dirigides tant als escolars com al públic en general”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Faustino Manzano.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME