CULTURA

L’actor Luis Larrodera arriba a Almussafes de la mà de les Clavariesses 2016

El popular còmic actuarà en el Centre Cultural de la localitat el pròxim divendres 4 de març a partir de les 22:30h


El Centre Cultural d’Almussafes acollirà un nou espectacle teatral el pròxim divendres 4 de març a les 22:30h. La ironia, la desimboltura i el sentit de l’humor de l’actor Luis Larrodera ompliran l’escenari d’aquesta infraestructura pública amb una sèrie de monòlegs. Les entrades per a gaudir d’aquesta nova iniciativa, organitzada per les Clavariesses 2016, ja estan a la venda.

Les Clavariesses 2016 d’Almussafes ja estan preparant els actes religiosos en els quals participaran a partir de la pròxima Setmana Santa. No obstant açò, algunes de les activitats organitzades per aquestes joves ja han començat a celebrar-se. A més de les diverses festes desenvolupades en els pubs de la localitat, que realitzen des del passat mes de desembre, acaben d’anunciar que el pròxim divendres 4 de març portaran fins a l’escenari del saló d’actes del Centre Cultural el nou espectacle teatral del popular actor Luis Larrodera.

L’humorista aragonés, conegut per la seua participació en espais televisius com ‘Un, dos tres… a leer esta vez’, ‘La que se avecina’ o ‘La hora de José Mota’, acostarà als amants de la comèdia una sèrie de monòlegs amb els quals intentarà arrancar un gran somriure a tots els espectadors.

Les entrades per a assistir a la funció poden adquirir-se anticipadament per 6€ en l’establiment ‘Cinderella’, els dimarts en el mercat ambulant i els divendres de 17h a 19h en el hall del Centre Cultural. En taquilla, moments abans de començar l’obra, el preu de les mateixes serà de 8€. En finalitzar la vetllada, els assistents optaran a guanyar un premi especial gràcies a una rifa per a la qual servirà el número arreplegat en les entrades. A partir de les 00:00h, una vegada conclòs l’esdeveniment, les Clavariesses continuaran la nit en el pub Magenta, situat just enfront del Centre Cultural, amb una festa a la qual, tal com han explicat, “estan tots convidats”.

“No hi ha res millor que passar un dia divertit en família o amb amics en el qual l’humor siga el principal protagonista, per la qual cosa pensem que aquesta pot ser una bona proposta per a alegrar-nos la nit del divendres”, expliquen.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES