ESPORTS

El Club de Tenis Almussafes es proclama campió autonòmic de primera divisió

L’equip de veterans + 40 s’imposa en la final al CT Les Vegas per 4-3


Un nou títol ha omplit d’orgull als socis del CT Almussafes. Dissabte passat 13 de març, el seu equip de veterans de la categoria + 40 anys es va proclamar campió en el Campionat de la Comunitat Valenciana per Equips de primera divisió. Este triomf esportiu, sumat al fet que el passat mes de gener, la Real Federació Espanyola de Tenis li va concedir al club local el Campionat d’Espanya de Tenis en Silla de Rodes, que se celebrarà en les pistes municipals del 31 de març al 3 d’abril, ha suposat un inici d’any històric per a l’entitat esportiva.

El Campionat de la Comunitat Valenciana per Equips de Veterans +40 de 1a Divisió ja té nou Campió, el Club de Tenis Almussafes, que ho aconseguia dissabte passat 13 de febrer al derrotar a l’equip del Club de Tenis Les Vegas per 4-3.

Màxima expectació en la final de la competició, que es va disputar en les pistes del Club de Tenis Les Vegas. La igualtat va marcar la jornada en tots els enfrontaments disputats, encara que finalment els veterans del CT Almussafes es van adjudicar el títol després d’emportar-se els dos partits de dobles i avançar-se en el marcador per 4-3.

El representant de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Paco Pérez, va acompanyar els directius del club, el seu president, Miguel Ribes; i el seu vicepresident, Antonio Ruiz, durant les trobades esportives previstes per a la final.

“Els jugadors Marcos Altur, Luís Fernández, Robert López, Miguel Valor, Alex Tirapu, Juan Hueto i els germans Pablo i Boro Colvee són els artífexs d’esta gesta”, segons Miguel Ribes, que s’enorgullix de la pedrera que ha aconseguit gestar-se en el club durant els últims anys i felicita els seus campions.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES