ASSOCIACIONS

L’Ajuntament d’Almussafes inverteix 5.000 euros en els premis de la campanya ‘Tot al teu poble’

El consistori fa costat al comerç local durant les festes de Nadal entregant 35 xecs valorats en 100, 150 i 200 euros per a consumir en la localitat

Les persones guanyadores del certamen van rebre la seua recompensa el passat dimecres 23 de desembre en un acte celebrat en el Centre Cultural


El passat dimecres 23 de desembre, les 35 persones guanyadores del sorteig de la campanya ‘Tot al teu poble’, organitzada per l’Ajuntament d’Almussafes per a donar suport al comerç local, van recollir els vals de 100, 150 o 200 euros que ja han començat a canviar en establiments de proximitat situats en la població per productes i serveis. El consistori, que va celebrar un acte a la sala de conferències del Centre Cultural per a dur a terme el lliurament d’aquests guardons, ha invertit 5.000 euros en aquest programa, impulsat per la Regidoria de Comerç. L’edil del ram, Alex Fuentes, remarca que amb aquesta iniciativa l’executiu municipal col·labora tant amb el teixit empresarial com amb la ciutadania, a la qual ajuda a “alleugerir la càrrega econòmica que sol acompanyar les celebracions associades a aquesta festa”.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Almussafes ha renovat enguany la seua aposta per la campanya ‘Tot al teu poble’, amb la qual cada Nadal busca potenciar el comerç de proximitat premiant a les persones que s’acosten als establiments situats en la localitat per a adquirir productes o contractar serveis. El passat dimecres 23 de desembre es van entregar els premis de la present edició a les 35 persones guanyadores del sorteig, les quals han sigut agraciades amb xecs de 100 (15 vals), 150 (10 vals) o 200 euros (10 vals) per a canviar en els prop de 60 comerços adherits a la campanya.

L’Ajuntament d’Almussafes inverteix 5.000 euros en els premis de la campanya ‘Tot al teu poble’

“En una època de l’any en la qual les despeses es disparen per a les famílies, rebre aquests premis és una alegria que contribueix a alleugerir la càrrega econòmica que sol acompanyar les celebracions associades a aquesta festa”, explica el regidor de Comerç, Àlex Fuentes, qui va presidir al costat de la primera tinenta d’alcalde, Davinia Calatayud, l’acte en el qual es van repartir els citats obsequis. “Si a això li sumem que l’import íntegre anirà a parar als comerços de la població, que no estan passant precisament per un bon moment, aconseguim que la iniciativa complisca amb un doble objectiu”, afig l’edil.

El sorteig es va realitzar el passat 21 de desembre entre les persones que van adquirir productes i serveis de l’1 al 18 de desembre en els establiments adherits. L’Ajuntament es va encarregar de proporcionar-los els tiquets que aquests havien d’entregar als clientes i les clientes cada vegada que es realitzava una compra. Després d’emplenar-los amb les dades de la persona participant, s’introduïen en les urnes habilitades per a això amb com a requisit previ per a entrar a formar part del sorteig. Ara els almussafenys i les almussafenyes guanyadors tenen fins al pròxim 5 de gener de 2021 per a canviar aquests vals.