ESPORTS

L’Ajuntament d’Almussafes inverteix 10.000 euros en beques per a esportistes

El consistori recolza en la convocatòria de 2020 el treball de nou joves amb subvencions que oscil.len entre els 537,50 i els 2.600 euros


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes ha col.laborat aquest 2020 amb les carreres esportives de nou almussafenys y almussafenyes gràcies als programes municipals destinats a joves esportistes i esportistes d’alt nivell. Entre totes dues convocatòries l’executiu local ha invertit prop de 10.000 euros, una quantitat amb la qual, segons el regidor d’Esports, Pau Bosch, el consistori busca convertir-se en partícip “de les seues trajectòries, acompanyar-los en el difícil camí que han iniciat i donar-los un xicotet incentiu econòmic que en moltes ocasions és determinant perquè no abandonen el seu somni, perquè destacar a nivell esportiu genera moltes despeses que no sempre poden afrontar les famílies”.

L’esport almussafeny continua comptant amb el suport de l’Ajuntament d’Almussafes. A més de les subvencions destinades a associacions, en les quals la ciutadania s’agrupa amb l’objectiu de practicar i promocionar determinades disciplines, l’executiu municipal manté en la seua llista d’inversions anuals les ajudes destinades a col.laborar directament en el desenvolupament de les carreres d’aquelles persones que estan destacant de manera especial en aquest àmbit i que, per tant, necessiten suport per a finançar els seus desplaçaments o la compra de material, entre altres despeses.

L’Ajuntament d’Almussafes inverteix 10.000 euros en beques per a esportistes

Aquest 2020, el consistori de la població ha invertit 9.979,64 euros en els programes proposats per la Regidoria d’Esports per a impulsar el treball realitzat per joves esportistes i esportistes d’alt nivell o rendiment. Així, s’han concedit ajudes per un valor total de 2.416,67 euros a quatre joves, amb quantitats que oscil.len entre els 537,50 euros i els 804,17 euros, mentre que els 7.562,97 euros restants s’han repartit entre cinc almussafenys i almussafenyes que es dediquen de manera més intensa, i en alguns casos professional, a les seues respectives disciplines. En aquest segon cas, les ajudes van dels 648,15 als 2.600 euros.

“Des de l’Ajuntament d’Almussafes volem ser partícips de les seues trajectòries, acompanyar-los en el difícil camí que han iniciat i donar-los un xicotet incentiu econòmic que en moltes ocasions és determinant perquè no abandonen el seu somni, perquè destacar a nivell esportiu genera moltes despeses que no sempre poden afrontar les famílies”, afirma el regidor d’Esports, Pau Bosch. “A més, és important reconéixer el seu esforç perquè, encara que moltes vegades no siguen conscients, poden arribar a convertir-se en referents per a la joventut. En eixe sentit, considerem que els valors de lliurament, dedicació, esforç i vida sana que transmeten amb el seu treball són els que han d’imperar en la societat i, per aquest motiu, hem de donar-los visibilitat”, afig l’edil.

En l’apartat de joves esportistes han sigut beneficiaris i beneficiàries d’aquestes ajudes en 2020 Claudia Palau Moreno (gimnàstica rítmica), Damián Asins García (kick boxing), Marc Greus Soriano (ciclisme) i Vega Pérez Simarro (gimnàstica rítmica). Per part seua, en la convocatòria relativa a esportistes d’alt nivell, s’han acceptat les sol.licituds d’Eric Valiente Bonafé (ciclisme), Sandra Férriz Simarro (atletisme), Laura Méndez Esquer (atletisme), Nerea López Sanchis (tir amb arc) i María Di Girolamo Martí (gimnàstica rítmica).