MEDI AMBIENT

L’Ajuntament d’Almussafes intensifica la neteja dels parcs i jardins de la localitat i estudia intervencions de major envergadura


Les Regidories de Medi ambient i Obres i Serveis del consistori municipal inicien les seues primeres actuacions de la legislatura amb l’anàlisi de la situació dels parcs i jardins públics d’Almussafes.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, va visitar recentment les diferents zones verdes emplaçades en la localitat junt amb els tècnics municipals i els responsables de les empreses concessionàries dels serveis de neteja i manteniment per a traslladar-los les seues preocupacions al voltant d’aquestes àrees.

La primera mesura aprovada en aquest sentit ha sigut la designació d’una persona per al desenvolupament del treball de seguiment i control del compliment de les clàusules dels contractes. La prioritat de González en aquest àmbit és “la neteja i el correcte manteniment dels arbres i plantes, incidir en aquestes dues qüestions, perquè creiem que és necessari”.

Enguany està prevista la renovació de part de la vegetació amb la incorporació d’arbres mediterranis i “en els pressupostos de 2016 anem a dedicar una partida a intervencions majors com la reforma d’alguns parcs”. Les Regidories de Medi ambient i Obres i Serveis treballen conjuntament en aquests moments en la concreció de les pròximes actuacions en aquesta matèria.

Categorías:MEDI AMBIENT, NOTÍCIES