NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes inicia obres menors en el Cementeri Municipal

El consistori instal•la una eixida d’emergència en el lateral d’aquesta infraestructura per a facilitar l’eixida dels visitants i adquireix una nova escala metàl•lica


La Regidoria de Cementeri inverteix un total de 1.600€ en l’adquisició d’una porta “antipànic” amb la qual es pretén facilitar l’eixida dels veïns del Cementeri Municipal.

El nou Ajuntament d’Almussafes comença les seues primeres actuacions en el Cementeri Municipal amb la instal•lació d’una nova eixida d’emergències en la part lateral d’aquesta construcció, substituint d’aquesta forma l’antiga porta per una de les denominades “antipànic”, que facilita l’obertura de la mateixa amb menor esforç i garantint una major seguretat per als usuaris.

La regidora de Cementeri, Francisca Oliver, explica que “l’objectiu final és que els veïns puguen eixir amb facilitat i no es queden atrapats a l’interior, doncs l’antiga porta ja estava començant a donar problemes”. Així mateix, Oliver ha confirmat que s’ha adquirit una nova escala metàl•lica amb rodes per a facilitar als familiars dels difunts la neteja de les seues làpides. El cost total d’aquestes dues intervencions ascendeix a 1.600€. Està previst també que, en breu, es procedisca a la millora de les jardineres de l’entrada d’aquesta infraestructura pública amb la incorporació d’alguns arbres.

Categories: NOTÍCIES, URBANISME