NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes asfalta un tram del camí de servei CV-42


URBANISME


El consistori ha finançat íntegrament aquesta intervenció urbanística en la qual s’han invertit 17.519,59 euros

La via dóna accés a nombroses parcel·les i instal·lacions esportives i s’havia deteriorat a causa del trànsit rodat i de les pluges


El manteniment dels carrers i vies, tant del nucli urbà com del conjunt del terme municipal, és una de les tasques que duu a terme l’Ajuntament d’Almussafes de manera periòdica per a garantir la seguretat de les persones que circulen per la població amb els seus vehicles.

En aqueix sentit, el passat divendres 21 de desembre el consistori va desenvolupar una intervenció urbanística amb la qual s’han solucionat els problemes que la deterioració de l’asfalt a causa del trànsit rodat i les pluges dels últims anys estaven provocant en el camí de servei dret de la CV-42, camí agrari mitjançant el qual s’accedeix a nombroses parcel·les i diverses instal·lacions esportives com el camp de tir, la zona d’ensinistrament caní o el circuit de motocròs, entre altres.

“Era evident que la zona necessitava millores perquè a vegades la circulació es complicava. Per aquest motiu considerem que era una prioritat actuar sobre aquesta zona per a facilitar el trànsit de vehicles i evitar possibles accidents”, explica l’alcalde d’Almussafes, Toni González.

L’obra ha consistit en la repavimentació d’aquesta via mitjançant la col·locació d’una mescla denominada bituminosa amb una grossària mínima de 5 centímetres totalment estesa i compactada, ajustant l’asfalt a la vora de la calçada. Prèviament, es va agranar i netejar la superfície, es va dur a terme el fresat del paviment per a realitzar l’entroncament i es va realitzar un reg d’adherència.

A més, per a proporcionar un adequat desguàs de les aigües pluvials, s’ha dotat al camí del bombament suficient. El consistori municipal ha invertit un total de 17.519,59 euros de fons propis en el desenvolupament d’aquesta intervenció que s’ha encarregat de dur a terme la companyia PAVASAL EMPRESA CONSTRUCTORA, S.A.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME