NOTÍCIES

La pista d’automodelisme d’Almussafes es renova després de 12 anys sense accions de millora

L’Ajuntament de la localitat ha invertit en aquesta actuació, que es va dur a terme el passat 26 de desembre, 10.356,39 euros

Els propis socis de l’Associació d’Automodelisme L’Autet, entitat que utilitza la infraestructura, s’ha encarregat de repintar la senyalització horitzontal


Almussafes va concloure l’any 2018 amb una actuació urbanística que ha millorat l’estat de la pista d’automodelisme de la localitat, situada en al nord del municipi, dins del Polígon Industrial Joan Carles I.

La infraestructura, en la qual no s’havia produït cap remodelació des de fa 12 anys, havia experimentat una notable deterioració deguda al seu ús, atés que les instal·lacions acullen de manera periòdica diverses competicions, moltes d’elles d’abast internacional.

Per a solucionar els sots i desperfectes detectats en algunes zones del traçat, l’Ajuntament de la localitat ha invertit un total de 10.356,39 euros en la repavimentació, mitjançant la superposició d’una nova capa d’asfalt prèvia neteja i escombratge del ferm.

“En els últims anys, la pista havia patit un desgast important i era necessària una millora de la mateixa per a poder mantindre l’alt nivell i exigència que reclama per a poder continuar acollint les competicions més destacades d’aquesta peculiar disciplina esportiva”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

La intervenció la va realitzar el passat dimecres 26 de desembre l’empresa CIVINED, S.L.U. i han sigut els mateixos socis de l’Associació d’Automodelisme L’Autet, que són els que utilitzen el recinte, els que s’han encarregat de marcar en el sòl la senyalització horitzontal necessària per a la utilització de la pista.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME