ESPORTS

La Volta a Peu Almussafes complix tres dècades

El consistori d’Almussafes va assumir fa huit anys l’organització d’esta activitat que conjuga esport i solidaritat

Inscripció gratuïta en www.mychip.es per a participar en la carrera, que se celebrarà dissabte que ve 25 de juny

L’organització regalarà camisetes a tots els participants


A tan sols deu jornades per a acollir, a Almussafes, una dels esdeveniments esportius més multitudinaris, organitzats per l’Ajuntament, en col•laboració amb el Club d’Atletisme i nombrosos aficionats. La Volta a Peu aconseguix les seues tres dècades d’existència i en el seu aniversari confia a reunir corredors de tota la Comunitat Valenciana. Tal com va ocórrer en la passada edició, la inscripció serà gratuïta i s’habilitarà un espai perquè els assistents puguen aportar productes alimentaris per al banc d’aliments local. Així mateix, des de l’organització s’oferix un servici de guarderia als participants, que funciona amb inscripció prèvia.

Dissabte que ve 25 de juny, Almussafes tornarà a convertir-se en escenari de la Volta a Peu organitzada pel consistori municipal. Atletes locals i forans tindran una nova oportunitat de recórrer les principals vies del nucli urbà, mentres posen a prova el seu estat de forma i nivell sobre l’asfalt.

La prova esportiva s’oferta de nou amb caràcter gratuït, encara que apel•la a la solidaritat dels participants, a qui se’ls invita a col•laborar amb el banc d’aliments local, per mitjà de l’aportació de productes alimentaris no peribles en el moment d’arreplega del xip. El regidor d’Esports, Pau Bosch, anima a tots els amants de l’atletisme a “disfrutar de la prova en la faceta de corredors o en la de mers espectadors, però sent partícips d’este important esdeveniment esportiu amb què fomentem l’activitat física i demostrem el nostre afany solidari”.

La ultrafondista d’Almussafes, Laura Méndez, és la imatge de capçalera d’esta Volta a Peu 2016, una prova esportiva que comprén totes les categories i la inscripció de les quals romandrà oberta fins al pròxim 24 de juny en la web www.mychip.Es.

Màxima seguretat per als corredors participants, ja que l’esdeveniment estarà cobert per un metge, dos ATS, dos ambulàncies, així com pels cossos de Policia Local i Protecció Civil.

Com cada any, a partir de les 18 hores, els jóvens atletes podran demostrar la seua capacitat de superació en les carreres de les categories benjamí, aleví i infantil, que recorreran 500, 1.000 i 1.600 metres, respectivament. Després d’elles, les autoritats locals premiaran als tres primers classificats en cada prova amb un trofeu. I a les 19:30 hores, arribarà el torn de la carrera absoluta, la distància del qual s’ha establit en 10.000 metres i després de la que autoritats i Reina i Cort d’Honor faran entrega de sengles guardons als tres primers classificats de les categories júnior, sènior i veterans.

L’Ajuntament d’Almussafes comptarà en l’organització amb la col•laboració del Club d’Atletisme local, així com amb l’ajuda de nombrosos voluntaris aficionats a este esport i amb diversos patrocinadors, els que s’esforçaran perquè tot isca segons allò que s’ha previst durant el trajecte, que tornarà a ser urbà, amb l’objectiu d’evitar les altes temperatures i per a donar presència pública entre la població a l’esdeveniment esportiu.

En esta trentena edició, que constituïx l’octava organitzada directament per l’ajuntament, s’espera mantindre el nombre de participants registrats en 2015.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES